Šta je novo?

7" tablet - telefon

bobby63

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2002
Poena
620
Planiram da pazarim neki tablet koji moze da radi i kao telefon.:d
U principu mi je na terenu potrebniji internet nego telefon. Izmenjao sam razne smart telefone ali su, po meni, svi manje vise neprakticni samo zbog velicine ekrana.
Koliko vidim trenutno ima samo 3 takva modela (Samsung Galaxy Tab 1000, Huawei Ideos S7 Slim i Viewsonic 7) koji su svi stariji modeli.
Ima li se smisla nadati da ce 7" modeli koji dolaze: honeycomb, tegra 2 itd, imati funkciju telefona ili ce im to, zbog zavere proizvodjaca, biti uskraceno :-devil-: ?

Najavljen je i ZTE v9 Plus, videh nekoliko redova o njemu u poslednjem PCPress-u, ali ne kazu kad se tacno ocekuje.

Od skoro sam vlasnik Samsung Tab-a P1000 i mogu reci da sam veoma zadovoljan. Uzeo sam ga bas zbog velicine displeja jel mi je galaxy S bio mali po tom pitanju... Sve aplikacije rade bez ikakve mane, ubacio sam mu ginger stock i custom kernel i sve ide kao podmazano... Jedina dodatna investicija mi je bila kupovina bluetooth slusalice da se ne bih smarao sa kablovima .... moja preporuka , s obzirom da je u oglasima oko 330 €, za te pare nema bolje, probao sam onaj huawei , taj ne moze da primirise TAB-u....

P1000 jeste super i jedina mu je mena sto nema honeycomb, da ima uzeo bih ga bez razmisljanja.
Razlog sto mi je bitan HC je taj sto verujem da ce tek za Android 3 da se prave malo ozbiljnije aplikacije.
Inace, ko sto rekoh, trebalo bi vise modela da se pojavi u avgustu i septembru pa vredi sacekati.
Od modela koji izlaze, ako sam dobro uradio domaci, Samsung Galaxy Tab 8.9 ima i funkciju telefona a za ostale modele nisam uspeo da nadjem ovaj podatak.
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_8_9_3g-3891.php

S obzirom da se trziste stalno updejtuje ,uvek ce postojati misao "mozda da sacekam jos malo izacice nesto novo" ,o tome sam i ja razmisljao... i sta onda ? Uvek prodje mesec-dva, ti se nameracis na nesto da kupis i onda procitas vest da ce za mesec dva opet izaci neka nova azdaja :) uzeo sam pre mesec dana Tab a ako se nalozim na nesto novo ,prodacu ga za 2-3 meseca,a dotle uzivam na sedmoinchnom uredjaju :)

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno