Šta je novo?

?????

strahinjas

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2005
Poena
665
Zelim da probam da napravim svoj web site pa imam nekoliko pitanja(imajte u vidu da nemam pojma ni o cemu sto se toga tice)!!Prvo,da li to mora nesto da se placa?Drugo,da li ja smem na tom sajtu da objavim slike i programe koje sam skinuo sa neta i trece,da li ja to mogu da uradim sam ili to mora da se uci ili nesto slicno???Hvala!!!! :banana: :banana: :banana:

1) IMa i besplatnih mesta za drzanje tvog sajta (pretrazi malo forum) ali za malo ozbiljnije sajtove se preporucuju placeni domeni i serveri
2) Mozes objaviti slike i programe ako su freeware i ako je dopusteno od strane autora. Ili postani renegade-pirat 🙂
3) Moze se sve nauciti samo je pitanje vremena i strpljenja. Ako imas to i malo pameti mozes sam nauciti uz dosta vezbi a za neki jednostavniji sajt mozes sada uz neke programe uraditi posteno za 15 minuta.

Kao shto reche, kiwi, sve je stvar strpljenja i vezbe, ali za takve stvari (da bi dobro odradjivao naravno), treba i malo talenta...

I nauchite, kao boga vas molim, da stavljate ono shto vam treba u naslov umesto naslova kao shto je:"??????"...Mislim, shta trebam da zakljuchim iz ovog naslova, da si zbunjen?

Nazad
Vrh Dno