Šta je novo?

6800le cena??

odisej

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2003
Poena
604
Zdravo svima...

Dakle procitao sam sve i opet SVE tredove o 6800le grafickim kartama.
Odlucio sam da mi treba jedna u AGP varijanti, ali mi ove firme iz oglasa zadaju ogromne probleme..
- Stici ce: sutra, za nedelju dana, nema vise ... :mad: :mad:
- U nekim oglasima se navode cene od 280e !!! :trust:

Ukratko, koje su realno cene i gde ih mogu kupiti?
Vredi li cekati blizu nove godine kako bi mozda pala cena (derivati g70 cipa
jos nisu izasli) odnosno oce li ih uopste biti oko nove godine?
Da li je prestala proizvodnja ovih kartica?

Ako hocete mozete ubaciti neki predlog modela (proizvodjac) , ali mislim da stvarno nema potrebe zahvaljujuci vasim brojnim postovima na ovu temu.

Konf: CPU Athlon 64 2800+ s754, 512 MB rama, Rade 9000pro, i ne pada mi
napamet da je samo zbog graficke zamenjujem PCIe varijantom.

E jos nesto!!!
Ako neko nadje neki drugi Nvidia cip po ceni blizu 200e (npr. 6800 bez le, desavalo se) slobodno nek postuje...

Sto vise informacija meni bolje :) :)

mislim da 6800le nepostoji u pci-e varijanti a bolje potrazi neku polovnu za koju cesh 100% znati da se sve otkljuchava a i bice jeftinije nego nova

Postoji 6800LE i u PCI-E varijanti ali koliko sam obavesten, ne moze da se otkljuca.
Najbolje resenje ti je da juris polovnu 6800LE koja se provereno otkljucava na 16 pipeova, vidjao sam ih po oglasima za oko 200€.

Bas sad ako potrazis malo po oglasima koji su aktuelni nacices jednu vec otkljucanu za 210 EU....

Da naglasim, trazim AGP varijantu.
OK potrazicu po oglasima, ali bi mi dobro dosao neki uput.

Cestitam i hvala na brzini odgovora...

@ Odisej,

Na oglasima imas za 190 vrlo finu Gigabajt 6800 obicnu, znaci nije LE, nego prava 6800, onda neki drugi tip za 200 MSI, i tako...
Ali s obzirom da planiram da kupim isto ili slicno kao ti predlozio bih ti da sacekas malo, pasce im cena i kod nas, pa ce biti novih (6800 bez LE) za ove pare.

Pozdrav!

Poslednja izmena:
@ Bigone

Ako mogu sada da nadjem LE otkljucanu 16x1 onda ne moram da cekam...
200 eura za ovakvu LE ili kasnije 200 za obicnu 6800 (pod uslovom da se isto moze otkljucati) meni je sve jedno.

@Topuz

Ako mozes molim te kazi mi koje oglase posecujes. Pogledao sam yu.oglasi , eunet i drenik i jesam nasao prave 6800 za lepih 200e ali ja bi ipak neku koja moze 16 pip...

@BozicBata

Ako se secas samo imena oglasa, bice dovoljno...

@Kovacm

:) :) Voleo bi da zivim u Nemackoj !!! Realnost je surova...
Salim se naravno.
Do juce nisam znao da u oglasina ima pravih 6800 za 200e takodje, bez obzira sto su polovne ne moram da cekam da im se spusti cena.
Nisam se jos odlucio.

@ Odisej, tesko da ces u ovom trenutnku naci 6800 otkljucanu za 200 eura, ono sto se nudi su neotkljucane, one se doduse dobro klokuju, ali ma koliko svi mi bili nestrpljivi oko novog hardvera, za grafiku definitivno vredi da se covek malo strpi sada.

Tacno tako... Ja mog otkljucanog Leadtek-a 6800 tesko da bih dao ispod 220e... Ako ti je frka za kupovinu uzmi neku od kartica iz malih oglasa, a ako nije sacekaj pa mozda se i iskesiras za neku 7800GT za tih 200e (doduse za nekih godinu do dve dana :p )
poz

Vrh Dno