Šta je novo?

6800GT koji proizvodjac

miki321

Slavan
Učlanjen(a)
21.02.2005
Poena
320
6800GT koji proizvodjac da ima dobro hladjenje i da se moze fino klokovati :banana:

leadtek zauzima dva slota,ima jako hladjenje od bakra i tesko i po stranim testovima se dobro/vrlo dobro overklokuje(bolje od svih 6800gt) i bas sam pre neki dan gledao test na internetu i dobio je najvece nagrade.
sto se tice gainward-a on isto zauzima dva slota/bakar i za ostalo ne znam-znam samo da je previse skup za nas

ovo sam naveo sve za pci-e verzije.
posele su i kod nas konacno da se prodaju!
imas msi i gigabyte trenutno

Drug mi ima Leadtek-a 6800, otkljuco ga je cak je uspeo i da ga dobro overklokuje( treba da znas da ne moze oboje istovremeno) ali bi sad da ga menja za Gainwarda,pa ti vidi

pa sta na kraju uzeti

Pusku i upucati se.Pazari bilo koji 6800Gt najpovoljni je Club3D,ali ledtek po meni best overkloker

Evo ja sam kupio polovnu Club3D 6800GT sa NVSilencer 5-icom (pozdrav za Gidru85 :wave: )... Iako je imam jako kratko. uspeo sam da je dignem sa default 350/1000 na 425/1200, a mislim da moze i vise :-devil-:

Poslednja izmena:
Leadtek je po pravilu najskuplji

Ako te ne interesuje toliko da overclock-ujes graficku, onda ne mora da izdvajas vishe para. Uzmi slobodno Club-3D. Mada vidish da primerak koji je kod Falcon-a (moj ex), dobro se OC-uje. 😉

POZ :wave:

Zasto bi neko uzeo Leadteka kad je on najskuplji.Cim covek namerava da oc-uje
svoju karticu znaci da nema se za bolju karticu i hoce da izvuce maximum performansi
sa povoljnom cenom.Slobodno kupi najjeftiniju 6800GT (Pixelview,Gigabyte,Club3D) i
nakaci na nju kuler po zelji i opet ces biti u dobitku.Sve je to isto vise.Koliko cujem Leadtek zbog velikih troskova i surove konkurencije poceo da pravi kao i mnogi drugi svoje graficke kod Foxconn-a tako da se uskoro nece razlikovati ni po cemu od ostalih.

Uzmi lepo Club3D i za razliku para (u odnosu na Leadtek) kupi NVSilencer. Em je hladjenje odlicno, em je jako tih u radu i taj zvuk koji se cuje, cak je i prijatan, ma koliko cudno zvucalo. Ovako ces izvuci cak i vise od Leadtek-a sa fabrickim hladnjakom, skoro da mogu da potpisem.

Nazad
Vrh Dno