Šta je novo?

6800GS pci

bolje je da ides na 7600gs/gt
koje su mozda skuplje 15/20e, polovne,
za tu 6800gs ja bih dao oko 70e,
sad ce drvlje i kamenje po meni

Poslednja izmena:
joj to je GS max 90e
pomesao sam GS iz 7 serije i GS iz 6 serije,
e tu se razlika u ceni jos vise smanjuje
u korist 7600gs/gt

Poslednja izmena:
ja je imam i nije uopste losa kartica...verovao ili ne...brza je od moje stare 6800GT koja je bila OC na Ultra model...
a brza je zato sto je uradjena u sitnijoj tehnologiji...tj moze da se OC vise...iako ima manje pixel pipeline-ova...
U sustini kartica je brza skoro kao 7600GT (ako nije OC) mozda ima 10% manje performance u zavisnosti od igre...al to u igri bas i nemozes da primetis... da li ima 30 ili 27 FPS...50 ili 45...razlika je stvarno mala...inace cena po meni je 100 Evra max...

ja je imam i nije uopste losa kartica...verovao ili ne...brza je od moje stare 6800GT koja je bila OC na Ultra model...
a brza je zato sto je uradjena u sitnijoj tehnologiji...tj moze da se OC vise...iako ima manje pixel pipeline-ova...
U sustini kartica je brza skoro kao 7600GT (ako nije OC) mozda ima 10% manje performance u zavisnosti od igre...al to u igri bas i nemozes da primetis... da li ima 30 ili 27 FPS...50 ili 45...razlika je stvarno mala...inace cena po meni je 100 Evra max...

ma kartica je ok, ali 100e je previse, jer se za te pare (ili za 110e moze naci polovna 7600gt, a to je vec bolja varijanta od 6800gs)

max 90e, sve preko 90 je vec neisplativo

Nazad
Vrh Dno