velko je napisao(la):ja bi izabrao 6630 ali ipak kao sto sam kazes nije ista klasa telefona i ne mogu bas da ih uporedjujem. ili ti treba symbian ili ne.
skydiver je napisao(la):Nokia 6630: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/474/Nokia/6630
SE K750i: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/671/Sony-Ericsson/K750i
Pogledaj specifikacije i jednog i drugog. Najbolje je da odes u neku radnju i pogledas, probas oba modela. Za bilo koji da se odlucis neces da pogresis.
PO meni je 6630 strasno brz telefon ako ga poredimo sa 6680 , stvarno razlike u brzini su velike...a da je spor nije barem za moje potrebeGeek_master je napisao(la):Po meni je bolji K750i, ali svako ima svoje misljenje. Ne zaboravi da je softvar na tim nokijama sporiji nego sto treba, i da su velike.
Ja nisam imao dilemu, ali sam imao u jednom trenutku oba telefona, i tada sam izabrao k750, jer ima bolju kameru, mp3, radio, camera shutter, lepsi, brzi i logicniji meni, duze traje baterija, manji je i meni mnogo funkcionalniji jer sam davno prosao fazu instaliranja milion programa na symbian telefonima!Ayrton je napisao(la):kao sto rekoh, mislio sam da je jos neko dosao do slicne dileme pa da je propustio oba telefona malo kroz sake, pa sam hteo cuti misljenje na osnovu cega je izabrao jedan a ne drugi i tako te stvari. na zalost, izgleda da ipak nema nikog koji je ovo odradio.
M3 je napisao(la):PA ako ti je mp3 bitan onda svakako K750i
POz...
Evo vidi drugar probao sam ta dva telefona 6630 trenutno imam a 6680 sam imao na probu dva dana...Sve u svemu nista posebno od 6680 sem izgleda , brzinu sam vec okarektarisio.Moje misljenje je da je dosta spot telefon za te pare...i da sam mnogo vis eocekivao od njega...Lomnica_city je napisao(la):M3
PO meni je 6630 strasno brz telefon ako ga poredimo sa 6680 , stvarno razlike u brzini su velike...
Ajd prvo probaj ta dva telefona pa onda pisi,nemoj bezveze da dovodis ljude koji ovo citaju u zabludu!Razlika je jedva vidljiva samo zato sto bolji ekran treba koji milisekund vise da obradi sliku!
K750 je po meni bolji izbor ako zelis dobru kameru i mp3 + radio i mnogo manje dimenzije a nije ti neophodan Symbian!Cini mi se da ima bolji zvuk u slusalicama nego 6680 (isto onda vazi i za 6630).
A pogledaj malo bolje i na vise mesta,mislim da je realna razlika 70-75 evra,to si ti negde naleteo na ekstreman slucaj da je 100 evra!
Pozdrav ,)
skydiver je napisao(la):Pa mislim da ti je najbolje da pogledas oba phona negde i uporedis kvalitet zvuka i na jednom i na drugom. Najbolje probas jednu istu pesmu. Kvalitet slika mozes da uporedis na sajtu. E sad zavisi koliko novca imas, da li je to uticajan faktor?
Cale ima N70, burazer 6600, ja sam pre koji mesec sebi uzeo T630, meni taj Symbian i nije bitan, ja bi pre uzeo K750i, (i uzeo bi ga ali tada nisam bio pri parama, a nisam ni sada)
Izbor je ipk na tebi, jer su totalno razlicite klase telefona, kontam da nisi neko kome treba objasnjavati razlike izmedju Symbian i old school telefona.
OK, ali K750i i dalje ima bolji zvuk.DeuS.Mikelle je napisao(la):Pa zar nije lakse ako vec hoce neko da slusa mp3 preko moba da uzme Nokia 6630 jer kod nje mozes da menjas flash kartice vrlo lako a ne mora ni telefon da se gasi... a ima i prilicno dobar zvuk :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari