Šta je novo?

6600gt Vs 6800le

Hate

Čuven
Učlanjen(a)
31.01.2002
Poena
619
Ljudi treba mi pomoc. Kupujem novu graficku pa se nadam da ce neko moci da me posavetuje. Interesuje me sta se vise isplati kupiti Club-3D GeForce 6600GT AGP8 128MB GDDR3 128bit DVI ili Club-3D GeForce 6800LE AGP8 128MB DDR 256bit DVI
Takodje bih molio da ako neko zna adresu uporednog testa 6600GT i 6800 LE kartica da napise adresu. Hvala unapred...

Tema je zvakana 1000 puta i uvek je donet isti zakljucak:

- Ako mozes pre kupovine da probas 6800LE ili da nadjes primerak koji moze da se moduje, kupi nju

- Ako ne mozes i ako neces da "rizikujes" sa njom, kupi 6600GT koja je na defaultu brza od LE, a jos moze i fino da se O/C-uje i onda postize extra dobre rezultate

To je otprilike to.

Poslednja izmena:
Ok, a zna li neko razliku izmedju MSI NX6800LE-TD128 128MB DDR B i MSI NX6800LE-TD128 128MB DDR Retail edicije, psoto sam se odlucio ipak za msi...

B-bulk pack (skuplje parce hardware-a cesto zbog obimnog paketa)
R-retail (jeftinije parce hardware-a, osironmaseni paket, cesto samo u kesici)

ToxiC je napisao(la):
B-bulk pack (skuplje parce hardware-a cesto zbog obimnog paketa)
R-retail (jeftinije parce hardware-a, osironmaseni paket, cesto samo u kesici)

Biće ipak da je obrnuto, zar ne?? :-devil-:

ToxiC zar nije obrnuto? :)
Bulk pakovanje je pakovanje u kesici a Retail sa obimnim paketom sa kojim dolazi gomila diskova i sl.

@Hate
I ja sam cesto razmisljao o te 2 karte.Ajde molim te kad uzmes karticu istestiraj je i javi mi rezultate u 3dmarku 2001 i 03,samo napisi koju konfiguraciju tacno imas.

Sto se mene tice pre bih uzeo 6800LE jer ipak je vredno rizika i otkljucavanja pipeova,moze to da predje 10k u 3dmarku a cak i mnogo vise sto je na nivou 6800gt ali ako gledamo prosek svaka ce moci da se otkljuca na nivou 6800 obicne koja daje kao klokovani 6600GT.. ali opet teska odluka.

Ja nisam dugo razmishljao ;)

Ok, javicu ti kad kupim, ali idem na odmor, pa cu se karticom baviti tek kad se vratim. Ja sam se odlucio za 6800le zbog mogucnosti odkljucavanja i zato sto je i na default-u jaca dosta od 6600GT(oc) u AA, sto meni dosta znaci jer se bavim obradom filmova...

Nazad
Vrh Dno