Šta je novo?

6600 sinhronizacija sa PC-jem ???!!!

Devet1

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2006
Poena
319
Nemogu lepo da verujem :n-cc2:
isprobao sam milion programa za sinhronizaciju i nista...Jednostavno mi se neda :mad:
Nemogu da povezem Nikiu 6600 preko BlueTooth-a na PC ?!
...i Oxigen....i Nokia PC suite za 6600 i...Mob time phone manager...ma ne vredi...jednostavno ne vide BT svi ti programi...niti portove ...niti fon.... uf..

Koji soft kako konektovati ?

BT je msi 3X faster NGage recommened ( inache BTov software Blue soleil 2.XX)

kako? Sta ?

Inache podatke mogu da prebacujem preko blue soleila ,fajlove i to ...ali mi treba Phone Book recimo:wave:

thanXXX

meni Nokia 6600 lepo radi i sinhronizuje se sa Outlookom 2003 preko MSI BT adaptera, ali nikad nisam koristio originalni softver dobijen uz adapter. Skoro sam navodio adresu odakle mozes preuzeti softver i detaljno uputstvo sta da radis s njim i kako da podesis PC Suite.

I da, skini najnoviju verziju PC Suita- za taj telefon, mada je i ta "najnovija" vrlo matora. Na zalost ni jedna druga verzia ovog programa ne radi sa tim telefonom osim te 1.10 cini mi se, a mozes da je preuzmes iz downlaod dela za taj telefon.

Link...molim...

meni Nokia 6600 lepo radi i sinhronizuje se sa Outlookom 2003 preko MSI BT adaptera, ali nikad nisam koristio originalni softver dobijen uz adapter. Skoro sam navodio adresu odakle mozes preuzeti softver i detaljno uputstvo sta da radis s njim i kako da podesis PC Suite.

I da, skini najnoviju verziju PC Suita- za taj telefon, mada je i ta "najnovija" vrlo matora. Na zalost ni jedna druga verzia ovog programa ne radi sa tim telefonom osim te 1.10 cini mi se, a mozes da je preuzmes iz downlaod dela za taj telefon.

I gde si skoro navodio ova uputstva....??? Moze neki link :)
Hvala...

link: http://www.jonsguides.com/bluetooth/index.html

procitaj prvo sve vrlo pazljivo. mozes da skines i pdf verziju zacitanje offline. onda skini neophodne fajlove i prati uputstvo korak po korak. Nije toliko komplikovano koliko se cini, a meni je do sada svaki put radilo bez problema.

PC Suite nema opciju za backup SMS-ova u citljivom obliku (mozes da napravis samo backup celokupnog telefona), a sto se ticep honebook-a predlazem ti da ga drzis u Outlook-u jer je to program koji se sinhronizuje sa skoro svim uredjajima, i onda samo redovno vrsis sinhronizaciju i backup outlook-ovog fajla.

Backup SMS poruka mozes da resis na nivou telefona tako sto ces pronaci neki program za Symbian koji radi eksport poruka u txt format. Ima ih sigurno, zaboravio sam im nazive, potrazi malo. Posle samo taj txt fajl prebacis breko BT-a na racunar i to je to.

Jesi ti siguran da ti je fon 100% ispravan? Ja sam imao 6600, sasvim je sve normalno radilo (mislim na prebacivanje podataka). Pozdrav.

Zaboravio sam da kazem da mi je BT bio neki najobicniji kineski (no name). Radi i dan danas.

Jesi ti siguran da ti je fon 100% ispravan? Ja sam imao 6600, sasvim je sve normalno radilo (mislim na prebacivanje podataka). Pozdrav.

Naravno da je ispravan 100% jer prebacujem fotke i razne stvari vec godinu dana... :)
Nije poenta u njemu... nego u softweru za komp ili tako necem...problem mi je SMS i Phone book kako izchupati....:trust:

link: http://www.jonsguides.com/bluetooth/index.html

procitaj prvo sve vrlo pazljivo. mozes da skines i pdf verziju zacitanje offline. onda skini neophodne fajlove i prati uputstvo korak po korak. Nije toliko komplikovano koliko se cini, a meni je do sada svaki put radilo bez problema.

PC Suite nema opciju za backup SMS-ova u citljivom obliku (mozes da napravis samo backup celokupnog telefona), a sto se ticep honebook-a predlazem ti da ga drzis u Outlook-u jer je to program koji se sinhronizuje sa skoro svim uredjajima, i onda samo redovno vrsis sinhronizaciju i backup outlook-ovog fajla.

Backup SMS poruka mozes da resis na nivou telefona tako sto ces pronaci neki program za Symbian koji radi eksport poruka u txt format. Ima ih sigurno, zaboravio sam im nazive, potrazi malo. Posle samo taj txt fajl prebacis breko BT-a na racunar i to je to.

Hvala puno....:wave:

...jos samo kontakti...

Snashao sam se za SMS.... :D
Jos samo Kontakte nekako da "pokupim" ili "ischupam" iz fona ...
dali mozda neko zna kako to "rucno" da uradim (recimo preko browsera) i koju bi oni imali ext. u Symbianu?

probao sam da ih shaljem jedan po jedan...:S: via BT i tako moze ...ali kada ih u fonu sve selektujem tada nece da ih sve posalje :mad:
Exportuje ih lepo u vcf (vCard file) i budu mi u BT inboxu :) ...ali nemogu jedan po jedan kontakt tako.... (ima ih 380 trenutno u fonu :S: )

pomagajte...

Vrh Dno