Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pci latency timer u plochi-Asusp5gdc BIOS-u je na 64.Obzirom da imam asus 6600silencer grafichku zanima me dali trebam ovaj latency timer da promenim na 128?
Ili to nema veze sa tim?
U principu je za graficke karte optimum 64 (ili 80 po onom pci latency tool-u-to je za WinXP alatka).
Dakle,moj ti je savet :stavi na 64 a ne na 128(ovu vrednost-64- cak i navode u raznim tweak guide-ovima po netu kao nesto "brzu" vrednost jer se time "skracuje" vreme koje se daje video karti na pci magistrali)
Proguglaj malo po netu pa ces naici na slican savet
Imam i opciju 32..U svakom sluchaju hvala za savet jer si dao adekvatan oddgovor.Ovo me je malo zbunjivalo,a nisam ishao na "open surf" da potrazim.Hteo sam da ustedim trud jer sam znao da na benchu ima ljudi koji znaju dobro ove stvari...sad bash trazim program na osnovu koga mogu da monitorujem temperaturu na grafickoj obzirom da ide do 60c(sto je normal za graf bez fan-a)na sobnoj 24C.Medjutim,hocu da dodatm neki Fan kako bih ovo umanjio i program za monitoring..
Drago mi je da sam bio od pomoci
Sigurno vec znas da u Riva Tuneru imas Monitoring opciju(samo mozda trebas da u setup-u za nju ukljucis odredjene plugin-ove za gpu/ambient senzor na tvom asusu).Imas takodje i u Asus smart doctoru "urodjenu" podrsku za temp monitor(bez grafika nazalost ),ali moze da posluzi.
Inace karta je veoma dobra.Uz dodatno hladjenje bi mogao da dobijes nesto na OC "frontu" uz malko glasniji rad,ali neki tihi fan resava i taj problem
rivu sam ubacio..nashao sam opciju za temp.uh....pishe 60c na leru na sobnoj od 24c.....moracu ja ovo chudo da hladim....eh-kad si pomenuo...ima i 6600gt silencer...ali ludji hladnjak(pasivni) nisam video..pazi ovo:
Otprilike tako ce i biti.Obzirom da imam cooler master aerogate,mogu na njega da kachim ventilator i odredjujem mu RPM.Videcu samo dali cu ga stavljati na pasivni hladnjak graficke ili negde blizu njega da duva bochno...jer u toj liniji imam jednu 10-ku pa ce samo dodati strujanje i pospeshiti protok vadzuha s' boka..probacu i jedno i drugo....