Šta je novo?

6600 gt 2D i 3D

• Začetnik teme Začetnik teme proki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Elem ovde rekose da se 2D opcije ne diraju i da ostanu na default.OK, ali ja kada odradim klok za 3D 540/1050 u Riva tuneru i nakon toga kliknem na 2d on mi pokaze da je 2D na 300/900 sto je default i kada kliknem na 3D i njega smanji na 500/900 sto je takodje default. evo i slike

Prilozi

• kloknut.webp
    kloknut.webp
    30.3 KB · Pregleda: 59
  • kloknut1.webp
    kloknut1.webp
    33.2 KB · Pregleda: 51
Nesto lose radis to je definitivno... Nemoj uopste da cackas 2D i ostavi ga kako jeste. Samo menjaj 3D performance. Postavi clock koji hoces,zatim idi na TEST, pa na SAVE. Onda kada budes zadovoljan klokovima checkiraj da ti postavi te klokove automatski sa ucitavanjem windowsa,zatim APPLY/OK i to ti je cela nauka...

Pa jesam gledao sam, ali evo kako radim. Kloknem 3d testiram , prihvatim i uradim save, i dodelim ime. Cisto radi reda pogledam 2d on nije makao po defaultu je, kada odem na jezicak za 3d on je sam smanjio memoriju na 900 iako sam stavio i snimio na 1050.

Samo ti prati ono uputstvo korak po korak posto je sve bas objasnjeno slikovito i videces da ce sve da bude ok. To sto ti snimis profil ne znaci nista tj znaci ali moras da definises u podesavanjima kada ce koji profila de se "dize" 😀
Inace kada bi standardno samo o/c-ovao tj samo namestio 3d clock i stavio Apply overclocking at windows startup.... i clock memorije u 2d profilu bi se povecao na istu vrednost...Zato lepo ono uputstvo sledi korak po korak i videces da moze da namestis nezavisne klokove gpu/memorije za 2d i 3d profil kao i da tacno definises kada se koji profil ukljucuje. Vrlo je jednostavno i sve radi kako treba 🙂

Pored opcije za 3D klok i 2D klok, imash i kontrolu fana.

Lepo downklokujesh grafiku kad si u 2d i samim tim smanjish obrtaj fana. Postavish da se podigne klok kad ulazi u 3d aplikaciju i samim tim da se podigne brzina obrtaja fana. Odlichna stvar za downloadere

Poslednja izmena:
ja nikako ne mogu da namestim Fan Control na mojoj Sparkle 6600gt,cim smanjim za bilo koji % on auto spusti na 25%....

Nazad
Vrh Dno