Šta je novo?

6550GP2 vs 6600GP

LoverBoy

Čuven
Učlanjen(a)
19.08.2003
Poena
620
Pozz,
Nikako da odlucim koje je bolje od ova dva napajanja za radeon 4870?
Znam da je 6600GP2 bolje al mene interesuje bas izmedju ova 2?

Poslednja izmena:
pa 6550gp2 ima dobru amperazu na 12v granama, mislim da bi izgurao sa njim 4870.

Vidim da ima dota likova koji teraju 4870 na lc napajanju i sve je ok, niko se nije zalio.

Inace ja imam isto napajanje i sad planiram da uzmem polovnu 4870, ne verujem da ce biti problema.

pa 6550gp2 ima dobru amperazu na 12v granama, mislim da bi izgurao sa njim 4870.

Vidim da ima dota likova koji teraju 4870 na lc napajanju i sve je ok, niko se nije zalio.

Inace ja imam isto napajanje i sad planiram da uzmem polovnu 4870, ne verujem da ce biti problema.

gresis bilo je par zalbi....
nalepnica trpi svasta ... ako me razumes..

ma potpuno te kapiram. Sad si me malo utripovao. Ja sam bas mislio tu kombinaciju i gledao sam dosta sta se kod drugih dogadja i sve mi je delovalo ok. Jel moze link za te sto se zale da procitam, posto u praksi nisam video da se neko zali.

ma potpuno te kapiram. Sad si me malo utripovao. Ja sam bas mislio tu kombinaciju i gledao sam dosta sta se kod drugih dogadja i sve mi je delovalo ok. Jel moze link za te sto se zale da procitam, posto u praksi nisam video da se neko zali.

pa ko ima vec to napajanje OK ako nije quad CPU, ali ko kupuje napjanje po meni je sasvim pogresno da uzme neko "na limitu"

nemam link znam da je jednom korisniku sa quad i 4850 radilo OK 9krace vreme) i da ga je spalio cim je ubacio 4870... jer LC 6550 slabosti pokaze spaljivanjem sto je malo rizicno, dok druga napjanja uglavnom prvo pocnu sa resetovanjem PC-a

Poslednja izmena:
Vrh Dno