Šta je novo?

Kućna multimedija 65" TV do 100.000 rsd

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Yikwo

Cenjen
Učlanjen(a)
14.10.2013
Poena
180
Potreban mi je tv za roditelje do nekih 100k, u sustini neka light upotreba... kablovska i youtube uglavnom... ono sto mi je bitno da je smart interfejs koliko toliko pristojan, da nije nesto bas lagovito da se ne ceka na otvaranje aplikacije po "minut" i slicno...

Gledao sam LG UR80003, medjutim pretrazivajuci o njemu, naisao sam da su prilicno losi uslovi gledanja i da webos na njemu nije bas nesto fluidan.
Trenutno najvise razmatram Hisense E7KQ, ali nikad nisam imao iskustva sa Vidaa operativnim sistemom, tako da ne znam u tom nekom cenovnom rangu da li ima jos nesto konkurentno ovome.

Potreban mi je tv za roditelje do nekih 100k, u sustini neka light upotreba... kablovska i youtube uglavnom... ono sto mi je bitno da je smart interfejs koliko toliko pristojan, da nije nesto bas lagovito da se ne ceka na otvaranje aplikacije po "minut" i slicno...

Gledao sam LG UR80003, medjutim pretrazivajuci o njemu, naisao sam da su prilicno losi uslovi gledanja i da webos na njemu nije bas nesto fluidan.
Trenutno najvise razmatram Hisense E7KQ, ali nikad nisam imao iskustva sa Vidaa operativnim sistemom, tako da ne znam u tom nekom cenovnom rangu da li ima jos nesto konkurentno ovome.
Napisao si "uslovi", a pretpostavljam da si mislio "uglovi". Ako se tv gleda iskosa onda traži ips panel, ne znam konkretno koji je na tom LG-u što si pomenuo.
Inače ne bi trebalo da nije fluidan. Čak štaviše webos je poznat po tome da je fluidan. Nemoj baš svemu da veruješ što pročitaš na netu. Najbolje isprobaj sam u prodavnici ili kod nekoga, malo prodžaraj aplikacije, vidi fluidnost

као што написа РазбојНик изнад, ТЦЛ ц805 без конкуренције.

Pa naravno. Na ovom forumu možeš da dobiješ preporuku samo za Kineze (TCL i Hisense). Daleko od toga da oni nisu dobra kupovina u nekim kategorijama ali mislim da je ovaj forum nerealno privržen jeftinim kineskim markama tcl i hisense.
Ispada da vodeći svetski proizvođači poput Samsung-a, LG-a, Sony-a, Philips-a nemaju nikakave šanse protiv kineakih titana

Pa naravno. Na ovom forumu možeš da dobiješ preporuku samo za Kineze (TCL i Hisense). Daleko od toga da oni nisu dobra kupovina u nekim kategorijama ali mislim da je ovaj forum nerealno privržen jeftinim kineskim markama tcl i hisense.
Ispada da vodeći svetski proizvođači poput Samsung-a, LG-a, Sony-a, Philips-a nemaju nikakave šanse protiv kineakih titana
Daj ti svoju preporuku za TV koji je bolji za 100.000 RSD za 65 inca.
Bas me zanima iskreno.

Pa i nemaju realno u nizoj klasi, jednostavno su skuplji u odnosu na konkurencija za ono sto nude.
Ovaj forum je privrzen bang for the buck, best buy za xxx i slicno, ali oni to ne nude u nizim/budzet klasama.

Kao sto rece @tablet_fan daj neki model od klasicnih proizvodjaca koji nude isto ili vise za 100k u 65" dijagonali.

PS: Isto kao sto se u visoj klasi najvise preporucuje LG, pa zatim Samsung. Zasto se najmanje spominje Sony?
Da li nema proizvod koji moze da im parira? Naravno da ima, ali je uglavnom skuplji.
Isto i za Philips ili bilo kog drugog.
Zasto LG najvise? I to njihova C serija? Jer nudi najvise za ulozeno (uz Samsung poslednje vreme s QD-OLEDom).

Nazad
Vrh Dno