Šta je novo?

Kućna multimedija 65' Televizor, najbolji odnos plaćeno dobijeno

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

boka003

Poštovan
Učlanjen(a)
06.05.2019
Poena
60
Pozdrav!

Ganjam TV od 65'.
Zanima me po vašem mišljenju trenutno najbolji odnos plaćeno dobijeno?

Oko 700e, ma da možemo mjenjati budžet.

Kakva su vaša mišljenja ili iskustva o Philips 65PUS8209/12 ?

Колеги цркло позадинско осветљење одмах по истеку гаранције на Филпсу. Што рече кокега изнад за своје паре бих пре гађао TCL C серију, PUS бих заобишао.

Pogledaj i TCL 65C805 ili ako naletis na ovogodišnji model C765.

Oko 850eura je

Preporuka za ovaj u odnosu na Philips navedeni.
Колеги цркло позадинско осветљење одмах по истеку гаранције на Филпсу. Што рече кокега изнад за своје паре бих пре гађао TCL C серију, PUS бих заобишао.

Hvala!

Tesko da je razlika 250€, realno C805 je oko 700-750€, na ovom sajtu što gledas je C805 735€, a ovaj c765 što si okacio je 850€.

Vredi li LG OLED C4 i G4 doplate u odnosu na B4 u 55" i 65" varijantama? Razlika u ceni nije mala.

@Envoy to je već diskutabilno. zavisi od potreba. velika je šansa da ti bolje od B4 ne treba ako nemaš poslednju generaciju PlayStation/Xbox-a i/ili zverinu od računara (RTX 4090 grafička)

@boka003 ne ide ti nešto best buy po pitanju budžeta. sa 700 si već skočio na 850€ 🤔

C805 levo

1733128814681.png

U pozadinskom osvetljenju je razlika, noviji ima više i jače su. LCD panel je verovatno potpuno isti. Verovatno se razlika teško može videti čak i kad su jedan pored drugog.

Klasika za forum. Pita neko nesto za odrenjeni novac onda krenu komentari da ima bolje za 30% preko budžeta.
Umemo svi da izguglamo da najbolji kosta preko 1.000 evra ali hajde da se koncetrisemo na ono čto covek ima i traži,ako možemo.
Skoro je čovek pitao za dron, limit 100 evra. Ubediš ga da je najbolje za njega sa cenom preko 200 evra.
Svaka čast izuzecima.
Mozda bi trebalo ti sto mu predlažu da doplate i da stvarno pomognu coveku.
Cini mi se da je nekad i nezahvalno ovde tražiti pomoć.

Pises to kao da neko tera ljude da uzimaju skuplje.
Ako pita za misljenje naravno da ce se nekad predloziti nesto blizu budzeta ako je dobra kupovina.
Primer za dron koji si naveo je mozds i najbolji primer gde ljude treba savetovati da povecaju budzet kako bi zaista dobili ono sto zele.
Dobar gps dron nema ispod 200-250e i naravno da ce ljudi savetovati da ne daje 100e na igracku nego da ako vec hoce da kupi dron uzme nesto sto zapravo radi.

Isto tako i primer gore, predlozeni 100e skuplji TV ima duplo veci broj dimming zona i duplo vecu maksimalnu svetlinu sto je zaista ogroman napredak za tu razliku ali je na kraju krajeva na kupcu i postavljacu pitanja finalna odluka.
Ja sam prvi zahvalan odredjenim osobama sa foruma sto su me savetovali da povecam budzet kako bi uzeo nesto mnogo bolje za ne toliko vise para tako da ne bih rekao da su takva misljenja uvek za osudu.

Pa cijena za oba TV-a je ista.
Imamo pogodnosti B2B.

Zanimalo me misljenje u vidu karakteristika.

Prethodni komentari se vjerovatno odnose na novu verziju TCL-a.

Prilozi

• Screenshot_20241222_222306_Chrome.jpg
    Screenshot_20241222_222306_Chrome.jpg
    95.1 KB · Pregleda: 70
Ja kupio roditeljima tcl 65c765 stari ljudi 80 godina oa mi bitblnija bila velicina i kvalitet slike nego bilo sta... Evo greje se po preporuci prodavnice.

Prilozi

• IMG_20241223_123323.jpg
    IMG_20241223_123323.jpg
    98.3 KB · Pregleda: 44
Nazad
Vrh Dno