Šta je novo?

6310i ili 6610

golum

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2001
Poena
619
Hitno bi mi trebala preporuka koji od ova dva da uzmem jer sam bas neodlucan. Svidjaju mi se i jedan i drugi pri cemu ovaj prvi mogu da uzmem nov po dosta solidnoj ceni, a i plavizub mi bas nije za bacanje jer visim na tel preterano mnogo. Ajde dajte neke poglede ali sto hitnije jer treba coveku da se izjasnim u vezi 6310i u toku sutrasnjeg dana.

Hvala i pozdrav

pa oako

moj ti je savet - onako kratko i jasno - da uzmes 6310i
e sada, a zasto:
ima toliko razloga da sada nemogu da se setim (sala) - 6310i je bukvalno telefon u koga je nokia spakovala sve sto ima da ponudi trzistu - bez obzira sto nema kolor ekran i polifone melodije - ima sjajnu bateriju sto nije za bacanje...sto se tice serije nokiinih telefona 7210, 6610, 6100 - sto se mene tice - to su naobicniji telefoni koji imaju kolor ekran - malo sam se zabavljao sa njima - utisak, znaci kao i svaki tel samo meni u boji....ustvari dok ovo pisem shvatio sam da su to dva vrlo razlicita telefona - 6310i poslovni - 6610 za zezanje i postavljanje backgrounda na ekran (slusanje polifonih melodija)
ti odluci sta ti vise treba - pod ovim sto sam rekao da su ovi modeli najobicniji - pre svega sam mislio na 7650 noku - koja je stvarno drugaciji telefon - sa operativnim sistemom, a ne sa menijem u bojama...
poz

A i cemu koristi kolor ekran na telefonu? Nicemu! Kada se bude mogao gledati film na mobilnm onda ce koristiti! 6310i je pravi izbor jedino ako ti ne smeta velicina!

golum je napisao(la):
Hitno bi mi trebala preporuka koji od ova dva da uzmem jer sam bas neodlucan. Svidjaju mi se i jedan i drugi pri cemu ovaj prvi mogu da uzmem nov po dosta solidnoj ceni, a i plavizub mi bas nije za bacanje jer visim na tel preterano mnogo. Ajde dajte neke poglede ali sto hitnije jer treba coveku da se izjasnim u vezi 6310i u toku sutrasnjeg dana.

Hvala i pozdrav

Pusti ti price bolji je 6310, da je bolji nokia ne bi izbacila 7210 i njemu slicne telefone. Ne razumem kako to visis na tel preterano mnogo koji nema polifoniju i nije u boji sta mu radis?

6310 je bolji SAMO za onog kome je potreban Bluetooth... (neophodan, tj.). Za sve ostale, koje ne cima da koriste IR, bolji su 6610, 7210, 6100...

Misko je napisao(la):
...

Pusti ti price bolji je 6310, da je bolji nokia ne bi izbacila 7210 i njemu slicne telefone. Ne razumem kako to visis na tel preterano mnogo koji nema polifoniju i nije u boji sta mu radis?

Pa visim u smislu da dnevno pricam i do 2h, na zalost, i sada vec tripujem da me glavudza boli od mob. tel. Ma narucio sam 6310i pa ako mi se bas ne bude svideo zamenicu ga uz doplatu za 6610.

Hvala i pozdrav

Misko je napisao(la):
...

Pa visim u smislu da dnevno pricam i do 2h, na zalost, i sada vec tripujem da me glavudza boli od mob. tel. Ma narucio sam 6310i pa ako mi se bas ne bude svideo zamenicu ga uz doplatu za 6610.

Hvala i pozdrav

Podrzavam Maxa u potpunosti znachi ako treba bluetooth onda 6310..ali samo zbog toga inache 6610 !!!

golum je napisao(la):
a i plavizub mi bas nije za bacanje jer visim na tel preterano mnogo.

Prvo kazes ovo.

golum je napisao(la):
Pa visim u smislu da dnevno pricam i do 2h

Pa onda ovo. I sta ce ti onda BT, ne razumem???

BT handsfree??? :)

2h/dnevno? 730h/godisnje? Toliko ne naprave ni oni na 9863 ;)
Definitivno si napravio dobar izbor, jer kazu da se ovi novi modeli serije 6 i 7 raspadnu posle 200h ;) :mrgreen:

Misko je napisao(la):
...

Pa onda ovo. I sta ce ti onda BT, ne razumem???

Pa na primer zbog ovoga:
"One of the ways Bluetooth devices avoid interfering with other systems is by sending out very weak signals of 1 milliwatt. By comparison, the most powerful cell phones can transmit a signal of 3 watts.. Mala li je razlika?
A posto mnogo vozim vec mi je i frka da vozim i pricam sa tel. u ruci pri cemu BT dobro dodje.
BTW uzeh 6310i i prve impresije su sjajne, videcemo kako baterija izdrzava sto mi je jako bitno i tako dalje.

Pozdrav

PJ je napisao(la):
BT handsfree??? :)

2h/dnevno? 730h/godisnje? Toliko ne naprave ni oni na 9863 ;)
Definitivno si napravio dobar izbor, jer kazu da se ovi novi modeli serije 6 i 7 raspadnu posle 200h ;) :mrgreen:

Sta da ti kazem; ja cheers Hot line; to ti je to :D :) 8)

Evo jos jedan link o BT-u:
http://211.21.66.14/3c/silicon/Hot/HealthConcerns.pdf

Dati 100+€ za BT hands free?

PJ raspadnu posle cega, telefon (7210) mi je naucio sve moguce skokove , na beton i ostale tvrde podloge, maska je odavno pukla (od udarca o beton sa metar ipo) a na nekim mestima je ulubljena, pokazacu ti na faksu, i sad kao 7210 se raspada posle duzeg koriscenja, ma ne bi ga menjao......

Malo slatko obavestenje s obzirom da sam imao 7650 (uzeo sam preko neke veze u BIH za 250),video malo i procackao 7250,a sada imam 6310i :)

Ne radi se o tome koji je bolji,vec jednostavno za sta ti treba.Ja radim i tel non stop za posao,znaci 6310i,dok sam se zezao i zabavljao onda sam koristio ostale,tj. oni su vise za obicne korisnike,jer su lepi i kolor ali ne bas i prakticni i jednostavni...
Poz.

Misko je napisao(la):
PJ raspadnu posle cega,

Sala, BRE, vidis smajlije :)
Coveku treba telefon za 700+h godisnje!!! Za toliko price bih kupio radio telefon i resio stvar ;)

Nazad
Vrh Dno