Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Po meni 7610 jer nije na preklapanje,al opet to je subjektivna stvar...N6260 ima kameru na nezgodnom mestu pa lako moze da se zaprlja kad drzis telefon...pozdrav
Pricam o telefonima koji su skuplji od 150 evra i stari manje od 1 god....mada nisam siguran ni da ti gore navedeni imaju...znaci ne kazem da nemaju nego da nisam siguran
Onda se ne tvrdi da samo jedan telefon ima stereo izlaz i nijedan vise, a to sto su stariji od 1 god. ne znaci nista. Inace, N-gage je skuplji od 150E...
Ne zelim da smaram, samo hocu da "ne zivimo u zabludama" N-gage ima symbian, doduse verziju 6, ali ima. Takodje ima i stereo izlaz za slusalice. Ovo vazi i za N-gage QD, koji je i nov telefon, i kosta vise od 150e (a i stari je ~160, nov).
Znam da je spam, da tema nije o ovome, ali cisto to da ispravim. Ne "branim" telefon, ne svidja mi se mnogo (uopste?), tako da ne shvatite ovo pogresno.
6260 ima najgori audio ikad. Ajde, radio još i nekako, ali mp3 je dno dna. Nije samo to što je mono, nego je zvuk stvarno loš, a još se čuje i jak šum.