Šta je novo?

6260 vs 7610

face

Čuven
Učlanjen(a)
06.05.2002
Poena
650
Sta se vama cini bolje posto su oba prilicno slicna? Jel oba pustaju mp3 stereo?

Po meni 7610 jer nije na preklapanje,al opet to je subjektivna stvar...N6260 ima kameru na nezgodnom mestu pa lako moze da se zaprlja kad drzis telefon...pozdrav

6260 nema spoljnji ekran i to mu je veeeliki minus! Druga stvar, OGROMAN je, još kad se rasklopi ... ihaaaj ... kao moja prva NOKIA 1610!

E, da ... još jedna stvar ... navigacioni dugmići su mu na gornjem delu preklopa, tako da je malo komplikovano za korišćenje ...

Sa druge strane ... 7610 me nervira zbog šašave tastature, tako da - dok 6630 ne padne ispod 400 EUR, i dalje je 6600 broj 1!

Samo 6630 ima stereo...

Pricam o telefonima koji su skuplji od 150 evra i stari manje od 1 god....mada nisam siguran ni da ti gore navedeni imaju...znaci ne kazem da nemaju nego da nisam siguran :)

Onda se ne tvrdi da samo jedan telefon ima stereo izlaz i nijedan vise, a to sto su stariji od 1 god. ne znaci nista. Inace, N-gage je skuplji od 150E...

btw, sad slusam 5510, 100,4% da ima stereo izlaz :)

Poslednja izmena:
Ajde da se ne svađate, od SYMBIAN NOKIA telefona trenutno samo 6630 ima stereo...

Ne zelim da smaram, samo hocu da "ne zivimo u zabludama" :D N-gage ima symbian, doduse verziju 6, ali ima. Takodje ima i stereo izlaz za slusalice. Ovo vazi i za N-gage QD, koji je i nov telefon, i kosta vise od 150e (a i stari je ~160, nov).

Znam da je spam, da tema nije o ovome, ali cisto to da ispravim. Ne "branim" telefon, ne svidja mi se mnogo (uopste?), tako da ne shvatite ovo pogresno.

Ajd, pozd :wave:

6260 ima najgori audio ikad. Ajde, radio još i nekako, ali mp3 je dno dna. Nije samo to što je mono, nego je zvuk stvarno loš, a još se čuje i jak šum.

Nazad
Vrh Dno