Šta je novo?

5870 VGA kuler

BojanSU

Slavan
Učlanjen(a)
22.01.2008
Poena
309
koji je najbolji aftermarket cooler,za pomenuti model kartice i gde se moze kupiti?!

Arctic Cooling Accelero Extreme Plus je super, potrazi u prodavnicama,
ovde nema reklamiranja :-( srecno.

I pazi da ne s****s garanciju otvaranjem grafe. Najbolje je da je odneses u ovlasceni servis ili kod dobavljaca (kod onih na koje glasi garancija)

Imas jednu jako zebanu stavr u vezi ovog coolera !
Naime , verzija o kojoj pricamo je za atija i sa njom ne dodje nikakav set coolera za memoriju , sto i nije toliki problem , jer se pomenuta ne grije mnogo ,a i sam overklok iste ne donosi velik benefit ...
Ali! Za naponsku sekciju ne dolazi nista , tako da ona vrlo brzo izbije na 120 celzijusa , i onda grafa sama throtluje , a i malo duza upotreba na ovoj temperaturi ce ti sprziti naponsku ...
Potrazi prvo naponske coolere koje imas od ne znam kojeg proizvodjaca nijesu skupi , ali ih je kod nas jako tesko naci , tek onda uzimaj pomenuti cooler i natezi grafu do mile volje , ako pronadjes nacina da dodjes do ovih vr coolera molim te javi da i ja uzmem jedan za gtx470.
Ima jos jedna kvaka , u nvidia verzii ovog coolera dodje set heatspreadera za vram i vrm ali su jako losi ...

Korisnik sa iskustvom 😛

Sto se tice mog komentara - 'koga su zmije ujedale i gustera se plasi' 🙂

Imas da uzmes heatsinkove od Artic Coolinga u maloprodaji koji obuhvataju grafe od 48XX do 68xx i nvidine starije grafe, cena je negde oko 500 din + se dobije termalni lepak...
Ja sam ih uzimao za Accelero Twin Turbo i odradili su mi posao odlicno...

@bole083- heatsinkovi su aluminijumski ne mogu biti losi, problem je sto mnogi uzmu obican lepak pa sa njima lepe 🙁

Poslednja izmena:
Mogu biti jako losi jer ne uspjevaju da disipiraju toplotu dovoljno brzo , a na atiju znam da se naponska grijala mnogo vise od svega ostalog, cisto sumnjam da manje na fermi ...

Jel postoji onda neko aftermarket resenje koje bi oladilo maximalno naponsku ?

thermalright ima ...

Nazad
Vrh Dno