Dumtrasmuzika
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.09.2011
- Poena
- 170
Pozdrav svima.
Ako sam pogrešio mesto za pitanje, molim moderatore da premeste.
Sklopio sam konfu 5820k,
hlađenje Corsair h100i v2 Extreme
Asus x99 a usb 3.1
S vremena na vreme se jedan ventilator (od dva) sa vodenog hlađenja isključi sam od sebe.
Jednom su se isključila oba i CPU je registrovao 92C kada sam sam u panici isključio kompjuter i uzeo usisivač i izvlačio vazduh sa kulera da bih ga ohladio. :/
Kada restartujem kompjuter sve radi normalno, pa se jednom u nedelju dana isključi jedan od ventilatora sam od sebe.
Corsair Link je instaliran i ažuriran.
Asus AI suite ažuriran.
Bios ažuriran.
Dva ventilatora spojena na "Y" kabl. Sa usba "glave kulera" ide na matičnu ploču.
"Glava" spojena na CPU FAN priključak.
Pustim render, rade oba, pustim drugi, rade oba, pustim peti onda vidim da mi je nešto neobično, kad ne radi jedan.
Jednom jedan stane,
drugi put drugi, nema pravila.
Corsair link ne prikazuje da se CPU fan vrti, ali to nema veze izgleda pošto sam svuda pogledao i to je uobičajen problem.
Svaki predlog je dobrodošao!
Ako sam pogrešio mesto za pitanje, molim moderatore da premeste.
Sklopio sam konfu 5820k,
hlađenje Corsair h100i v2 Extreme
Asus x99 a usb 3.1
S vremena na vreme se jedan ventilator (od dva) sa vodenog hlađenja isključi sam od sebe.
Jednom su se isključila oba i CPU je registrovao 92C kada sam sam u panici isključio kompjuter i uzeo usisivač i izvlačio vazduh sa kulera da bih ga ohladio. :/
Kada restartujem kompjuter sve radi normalno, pa se jednom u nedelju dana isključi jedan od ventilatora sam od sebe.
Corsair Link je instaliran i ažuriran.
Asus AI suite ažuriran.
Bios ažuriran.
Dva ventilatora spojena na "Y" kabl. Sa usba "glave kulera" ide na matičnu ploču.
"Glava" spojena na CPU FAN priključak.
Pustim render, rade oba, pustim drugi, rade oba, pustim peti onda vidim da mi je nešto neobično, kad ne radi jedan.
Jednom jedan stane,
drugi put drugi, nema pravila.
Corsair link ne prikazuje da se CPU fan vrti, ali to nema veze izgleda pošto sam svuda pogledao i to je uobičajen problem.
Svaki predlog je dobrodošao!