Šta je novo?

5750 CF i ploca i proc

CamBieL

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2005
Poena
620
Ukratko, pazario bih sada 5750 i za par meseci pazario nov proc i plocu napravio CF sa vec postojecom 5750. Interesuje me koji proc i plocu bi preporucili kao neki minimum za CF da radi kako Bog zapoveda, tj da proc ne bude skroz usko grlo. Idealno bi bilo kada ne bih morao i memoriju da menjam :D :D

Znaci, interesuje me u principu najjeftinija varijanta i koliko bi losije radilo sve to kada bih ostavio [email protected]...

Ukratko, pazario bih sada 5750 i za par meseci pazario nov proc i plocu napravio CF sa vec postojecom 5750. Interesuje me koji proc i plocu bi preporucili kao neki minimum za CF da radi kako Bog zapoveda, tj da proc ne bude skroz usko grlo. Idealno bi bilo kada ne bih morao i memoriju da menjam :D :D

Znaci, interesuje me u principu najjeftinija varijanta i koliko bi losije radilo sve to kada bih ostavio [email protected]...

Neki X3 AMD, plocu sa 770 cipsetom reicmo Gigabyte neki, neuporedivo bolje ce ti raditi nego sa tom konfiguracijom koju imas. Onako bi ti CF bio ugusen, ugusena bi ti bila i jedna 5750, kamoli dve, pozdrav!

Treba ti ploca koja ima bar 2 8x pcie slota za to, recimo gigabyte ga 790xt ud4p. Nema 770 cipseta sa podrslom za 2*8x pcie,a za intel su prilicno skupe

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno