Šta je novo?

5210 Vs Me 45

Bax

Čuven
Učlanjen(a)
14.07.2001
Poena
620
Treba da se odlucim za jedan od ova dva telefona, koji mi preporucujete, i interesuje me koliko im realno drzi baterija.

Ukoliko nisi gadljiv na Siemens software, preporucujem ti ME45. Baterija moze da izvuce i 4-5 dana uz umereno koriscenje.

Video sam i jedan i drugi i ako mene pitas izbor je ME45 bez obzira na to sto sam emotivno vezan za Nokije i njihov softver. Nokia 5210 mi izgleda ko telefon u Kinder jajetu.

Bax je napisao(la):
Treba da se odlucim za jedan od ova dva telefona, koji mi preporucujete, i interesuje me koliko im realno drzi baterija.

Ja sam se vec odlucio za ME45, samo cekam da ga Roaming, koji je kaobajagi ovlasceni Siemensov distributer kod nas, nabavi. I cekam... I cekam... I cekam...

ME45

Kupio sam juce taj telefon mogu da kazem da je sasvim OK, jedino je nezgodno kada naviknete na jedan raspored tastera na starom telefonu (imao sam Siemens S25) pa predjete na drugi. Jedan proizvodjac bi trebao da zadrzava bar neki osnovni raspored glavnih tastera na svojoj glavnoj liniji telefona. Ne svidja mi se taster koji ide levo-desno, gore dole jer je mnogo tvrd i neki put ne primi kontakt. Inace sve ostalo je OK.

Mada me 45 ima dosta losu tastaturu pogotovo one navigare tastere, moras bas da stisnes da bi prihvatio....to me malo odbija, koliko 5210 drzi baterija

iako vise volim nokie, jako cenim ono sto siemens radi i moze se reci da mi se svi modeli na svoj nacin dopadaju - osim softvera i sugavog nacina koristenja sms-a... uz to, dodacu da je 5210 onoliki neuspeh koliki je 5110 bio uspeh! 5210, pa i 5510 je verovatno najveci promasaj od kako postoji nokia... To govori i cinjenica da na svakih osam 3410, izadje jedna 5210! (taken from the nokia users forum)

Da li je bolja Nokia 3510 koja je novija ili 5210 ??
Vase misljenje ?

3510 je do j@j@ telefon samo da je jos malo manji.

Nazad
Vrh Dno