Šta je novo?

4 pristupačna OLED televizora u 2026. koji su preporuka samih korisnika

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
OLED-televizori-4-preporuke-korisnika.webp

4 pristupačna OLED televizora u 2026. koji su preporuka samih korisnika​

OLED televizori više nisu rezervisani samo za najskuplje modele - izdvajaju se četiri pristupačna modela sa odličnim odnosom cene i kvaliteta

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ora-u-2026-koji-su-preporuka-samih-korisnika/

Priča o OLED TV a TCL i Hisense su se trenutno oslonili na Mini LED tehnologiju i nemaju proizvode sa OLED tehnologijom o kojoj je reč u vesti pa ih zato i ne pominju.

To je model iz 2023.godine ali da,u pravu si, i u 2025.godini imaju jedan OLED model u A85Q iako ostaje ono što sam rekao da su se bazirali na mini LED (i nadolazeću mikro LED).

Nikad vise izbora i opcija, a cena TV kao 1988., uz "nesto" veci ekran.
Licno sam zadovoljan OLED-om 55" u 11m2 sobi, ali kada postanem izbeglica iz BG na selo, kroz par godina def... ciljacu neki microLED u buducnosti vrv...

value/money verovatno, ja kao korisnik oleda 65" kada sam video tcl 65 kod roditelja, ako ne gledash SAMO iskljucivo filmove nije dovoljno losh a 60% jeftiniji. Razlika u ceni je pogovotovo kod vecih dijagonala, pogotovo ako se u srbiji kupuje iz legalnih kanala.

Iz proste cinjenice sto OLED trenutno gledam u mracnoj sobi u stanu, iskljucivo DV i HDR/SDR filmove, ponekad YT.
U mracnoj sobi u stanu je to i vise nego dovoljno (cak pixel bright. i contrast mi je smanjeno na 80),
ali u buducnosti, na selu ce da bude u primacoj koja ce imati daleko vise dnevog svetla, i mislim da ce tada MicroLED biti jedina prava opcija za tu situaciju.

EDIT:
ne mesajte miniLED i microLED panele...

Nazad
Vrh Dno