Ja ne znam od kad je ovaj tekst i šta su to primetili novo u kodu. Znam da Gemini live nije slep, odavno. Još prošlog leta, delio sam sa njim kameru i pitao ga za neko piće, gde mi je on objasnio koje je to tačno piće.
Jako je strašno da IT portali ništa ne proveravaju. Samo štancujete tekstove kao čokoladice.
Jedino što gemini live nije mogao, dok gleda u kameru, nije imao mogućnost da sam nešto prokomentariše. NPr, ako se promeni scena, da on sam kaže: E sad vidim to i to. Ali, ako ga pitaš, on ti kaže šta vidi sad. Možda se uvodi ta mogućnost, da će moći sam da komentariše promenu okoline.
Tako ste neki dan objavili kako Gemini u Chrome-u stiže u naše područje, što je takođe netačno. Zvaničan blog kaže da on stiže samo u Kanadu, Indiju i NOvi Zeland, ali da će biti dostupan na 50 jezika, uključujući i naše jezike. Stvarno je velika razlika gde je dostupan i na kojim jezicima je dostupan. Saberite se malo, ili me zaposlite da vam pišem tekstove sa proverenim informacijama bar iz 3 izvora. Ili bar proveravajte info iz zvaničnih izvora. Stvarno nije teško, verujte.