Šta je novo?

Novi Xbox "Project Helix" mogao bi koštati i do 1.200 dolara

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Xbox.webp

Novi Xbox “Project Helix” mogao bi koštati i do 1.200 dolara​

Prve informacije o ceni Microsoftovog sledeće gejming konzoleProject Helix sugerišu raspon od 900 do čak 1.500 dolara. Razlog: hibridna konzolno-PC arhitektura i kriza sa RAM memorijom koja podiže cene komponenti

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/gejming/novi-xbox-project-helix-mogao-bi-kostati-i-do-1-200-dolara/

Kako cene idu, možda im i prođe ovo. Pa steam machine isto treba da ima neku veću cenu, ako se ne varam, a hardver u njoj nije neko čudo.
Muzu nas dok mogu, a izgleda da mogu mnogo.

Mene opet zanima koje nove eksluzivne igre će moći da se igraju day 1?

Čemu novi hardver ako nema sadržaja?
Briga me za 120hz upgrade za igre od pre 5 godina.

Što ne naprave kinekt ponovo? Šta znači što ču moći igre sa steama da igram kad smo ih več prešli, mislim koga briga?

Sve se svodi na flex hadvera dok će sve this /nextgen ekskluzive da rade i na seriji x i na ps5 poput wolverina, witchera 4, GTA 5 itd.

Ko je ostao na prošloj generaciji, nor PS4 može da izdrži do PS6. Tako će verovatno biti i sa Series X/PS5 vlasnicima koji neće morati do PS7 da se upgradeuju.

Još series s za 250e ispadne i najveći pogodak u ovoj geneneraciji.

Istina. Znam koliko je moj ortak kukao na manjak novih ekskluziva na PS5, a baš je zaluđenik za PS.

Ako ce konzole da kostaju 900-1500, prodace duplo do triput manje i to je to. Gro prodaje konzola cine roditelji koji kupuju deci a kad vide cenu od 1200$ recimo, uzece ipad za 350$ ili macbook neo za 599$ svom malom/maloj i cao vozi. Naravno, entuzijasti ce kupovati ali to nije masa. Ja sam imao PS1, PS3 i PS4 i nisam imao nikakvu potrebu za peticom jer ni dan danas nema dovoljan broj ekskluziva da opravdam kupovinu

Poslednja izmena:
Danas možeš da kupiš i polovan računar za 300€ koji može da tera gro igara koje danas igraju klinci. Možda neće da gura sve na max u 120fps, ali klincima je bitno da uošte mogu da se igraju. Biće samo, kupi mi da mogu da igram i da ne koči, ostalo nije bitno.

Kako je krenulo igracemo se mi klikerima opet jer na kompu/konzolama sa ovim cenama sigurno necemo .

Nazad
Vrh Dno