Šta je novo?

Valve Half-Life 3 će napraviti revoluciju u gejming industriji: obrnuta gravitacija i realistična balistika

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Valve-azurirao-Half-Life-igru-25-godisnjica.webp

Valve Half-Life 3 će napraviti revoluciju u gejming industriji: obrnuta gravitacija i realistična balistika​

Najnovije informacije sugerišu da Valve razvija Half-Life 3 sa ekstremno naprednim fizičkim i AI sistemima kakvi do sada nisu viđeni u igrama

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/gejming/...-obrnuta-gravitacija-i-realisticna-balistika/

Za mene najbolja igra i dan danas Half Life 1. Kada se setim u igraoni na virtualne kacige 1999 godine smo cepali dan i noć u lan-u. Igram je i dan danas preko neta, a većinom su stari igrači i poznata imena koji drže servere godinama. Tako da, mislim da imaju dosta veliku publiku nas starih gejmera još iz doba kada je krenula era pucačine.

Odigraj Black Mesa, taman pred HL3, ako zaista izađe.

@SOCOM Igrao sam i davno prešao. Imam to sve na steam-u... Hvala na preporuci.

Za mene najbolja igra i dan danas Half Life 1. Kada se setim u igraoni na virtualne kacige 1999 godine smo cepali dan i noć u lan-u. Igram je i dan danas preko neta, a većinom su stari igrači i poznata imena koji drže servere godinama. Tako da, mislim da imaju dosta veliku publiku nas starih gejmera još iz doba kada je krenula era pucačine.
Gde si je igrao 1999 i gde je sada igras online? Ja sam aktivan vec dve godine. Igram samo multiplayer. Inace sam radio u igraonici gde su imale VR kacige i MadCatz Panther XL joystick koji je bio revolucinaran za to vreme

@mirza_mrmot igrao sam u Čačku u igraonici koja se nalazila u nekadašnjoj ,,Rupi,, gde su bili i kafići za izlaske. Držao je neki lik po nadimku ,,Magic,, koji je doterao opremu kada se vratio iz USA. Bili su oni džojstici sa palicom i crvenom kuglom. I dan danas igram online u mutli protiv drugih. Rodom sam iz Čačka, pa sam tamo imao prilike da igram. Ne znam da li je u to vreme u Beogradu bilo to...

Nazad
Vrh Dno