Šta je novo?

Android proizvođači spremaju novu klasu „Ultra“ pametnih satova! Najveći adut biće im super-izdržljivost baterije

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Galaxy-Watch-Ultra.webp

Android proizvođači spremaju novu klasu „Ultra“ pametnih satova! Najveći adut biće im super-izdržljivost baterije​

Samsung priprema Galaxy Watch Ultra 2, novi Ultra model sa najvećom baterijom do sada i autonomijom koja bi mogla nadmašiti sve Android satove

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...eci-adut-bice-im-super-izdrzljivost-baterije/

Moj Honor Magic Watch 2 i posle par godina gura 7-8 dana. Slično i Huawei GT5. Mogli bi malo da nauče i o optimizaciji potrošnje a ne samo guranje kapaciteta.

Amazfit T-rex 2, nikad manje od 30 dana nije izdrzao, vec mu je skoro dve godine. Padne na 30ak dana kad palim GPS da mi pamti rutu kojom vozim bicikl, ne svaki dan naravno ali dovoljno.
Samsung ce verovatno da se pohvali trajanjem baterije od cela tri dana.

Imao sam Galaxy Watch 46mm I razumeo sam da nije najnovija tehnologija a kada je "umreo" počeo sam da gledam šta drugo da kupim. I onda sam došao do porazavajuceg saznanja, i novi Galaxy satovi imaju trajanje baterije od 2 dana. Katastrofa! Pri tom je moj kum kupio Huawei negde kad i ja Samsung i njegov sat je imao trajanje baterije od 14 dana. Jednostavno očekivao sam neku progresiju od Samsunga protekom vremena ali oni su ostali zaglavljeni godinama u istim okvirima trajanja baterije. Napucavali su satove nekim često bespotrebnih stvarima, verovatno i jačim hardverom koji je trošio više struje, pa iako su povećavali baterije, vreme rada im je ostalo 2-3 dana. Realno ne pada mi na pamet više ikada da punim sat svako drugo veče, ili da podjem na put i razmišljam da li sam poneo punjač od sata...

Nazad
Vrh Dno