Šta je novo?

Vaš Samsung telefon ima skriveni Wi-Fi meni, morate da ga probate

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-telefoni-Wi-Fi-meni.webp

Vaš Samsung telefon ima skriveni Wi-Fi meni, morate da ga probate​

Korisnici Reddita otkrili su skriveni meni u Samsung OneUI interfejsu – Connectivity Labs koji se otvara samo uz specijalan gest unutar Wi-Fi podešavanja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/vas-samsung-telefon-ima-skriveni-wi-fi-meni-morate-da-ga-probate/

Vidim da u Connectivity Labs stoji da je Wi-Fi 7 mode upaljen. Pomislih da li će uticati pozitivno na bateriju ako bih ga ugasio (jer nemam WiFi7 AP/router ni kući ni na poslu), iako realno nema logike jer bi on trebao biti aktivan ako je aktivna WiFi7 veza, međutim vidim da korisnici prijavljuju da im je baterija pofino bolja posle gašenja WiFi 7. Placebo ili ne, ugasih ga i ja pa javljam za par dana.

Odavno nije bio neki koristan tekst na sajtu 👏🏻

Vidim da u Connectivity Labs stoji da je Wi-Fi 7 mode upaljen. Pomislih da li će uticati pozitivno na bateriju ako bih ga ugasio (jer nemam WiFi7 AP/router ni kući ni na poslu), iako realno nema logike jer bi on trebao biti aktivan ako je aktivna WiFi7 veza, međutim vidim da korisnici prijavljuju da im je baterija pofino bolja posle gašenja WiFi 7. Placebo ili ne, ugasih ga i ja pa javljam za par dana.
Ne vidim ovu opciju. S23+ imam.

Jer ne podržava WiFi 7

Nazad
Vrh Dno