Šta je novo?

iPhone 17 Pro donosi skrivenu revoluciju: antene se sele oko kamere radi jačeg signala

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-17-serija.webp

iPhone 17 Pro donosi skrivenu revoluciju: antene se sele oko kamere radi jačeg signala​

Apple uvodi veliku internu promenu na iPhone 17 Pro, antene se premeštaju na poziciju oko kamere radi stabilnijeg 5G i Wi-Fi 7 signala, boljeg dizajna i potencijalno veće baterije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...antene-se-sele-oko-kamere-radi-jaceg-signala/

Te antene u grbi kamera ima već oneplus 13

Mislim da će većina telefona ići na ovaj zahvat iz razloga što ako se ide na 5G, potreban je bolji signal na dalje udaljenosti.

@pajica123 to je posao. Kada se samo setim. Svi smo bili srećni i zadovoljni, a taj konektor za eksternu antenu i ona gumica koja ga prekriva je uvek bila misterija. 🙂

U nekom prepotopskom Audiju, s'kraja prošlog veka, video sam slot za mobilni telefon, predviđen za određeni model Nokije, gde je telefon prelazio u tada veoma napredan hands free mod rada. U ležištu za telefon je bio i taj konektor za spoljnu antenu, tačno tako postavljen da klikne u konektor na telefonu.

To je bio jedini slučaj gde sam video da taj konektor ima neku svrhu.

Nazad
Vrh Dno