Šta je novo?

50e u dzepu.Sta da kupim?

Moschino

Slavan
Učlanjen(a)
09.01.2009
Poena
304
Koji mis tj koju tastaturu mi predlazete za ove pare?Sad imam a4 750BF(mis) i Trust KB-2200(tastatura).:type:
Hvala.:wall:

gejmerske periferije, dobro, evo ti mojih predloga:

mish uzmi fenomenalni X7 series od A4tech-a koji su daleko kvalitetniji nego shto bi ochekivao od takve firme.

model: A4 Tech X750F-2 (cena 15 evra)

43403s.jpg

a shto se tiche tastarue, predlazem ti Logitech, ili Saitek, evo ti par predloga:

1. iako se ne uklapa u tvoj budzet (koshta 55 evra) Logitech G11 je odlichna tastatura za igranje igara.

logitech-g11-gaming-keyboard.637249.jpg

2. Saitek Gamers Keyboard - zanimljiva jako tastatura, sa dodatnim number pad-om, 45 evra je u Compdesk-u:

saitek_keyboardhuge.jpg

3. Saitek Eclipse 1 - takodje 45 evra, slichna kao Gamers tastatura:

31485260-2-440-overview-1.gif

4. daleko najbolja gaming tastatura - Saitek Cyborg Gaming Keyboard - sa njom je problem shto je trenutno nema + ne zna joj se cena. trebalo bi da je jeftinija od G15 Logitech-ove, ali razbija kolko je dobra. ja sam imao prilike da je vidim uzivo (mamin sin na turniru u counter-u, ovde kod nas u kraju, verovatno je kupio na fidzi-ju)

ST-103024.jpg

dakle - Compdesk se inache bvi distribucijom i uvozom saitek proizvoda, pa ne bi bilo loshe da ih okrenesh i pitash moze li se Cyborg naruhiti. a i kolko bi te to para izashlo.

@ Igoritza

Kako bre nema Cyborg tastatura i kakav bre Fidzi :D Moze da se desi da je trenutno nema, ali je to poodavno takoreci stiglo i kod nas. Ja sam je pre par meseci gledao u GameS-u u Delta City-ju i mislim da je cena bila nekih 70-80 eur.

E sad, od tih gamerskih tastatura meni se licno izgledom svidja Ideazon Merc http://www.ideazon.com/us/products/mercgamingkeyboard.asp koji je cini mi se trenutno oko 3500 din (malo sam je probao jos u HG spot-u i meni licno ne odgovara posto je nekako "zbijena" za moj ukus - imam velike sake *** :D) a ima i njen naslednih Merc Stealth http://www.ideazon.com/us/products/mercstealth.asp koja vrlo slicno izgleda ali ima ubaceno i osvetljenje tastera (3 boje) ali je i cena duplo veca :S: od standardnog Merc-a tj preko 7k dinara...

Poslednja izmena:
sad sam poslao email comdesku da pitam koja je cena cyborg.ja imam mis a4 750BF tako da njega necu menjati jer je po meni bacanje para da kupujem neki drugi mis.
imam jos jedno pitanje:koju podlogu da kupim za moj mis(A4 750BF) za igranje countera,da je brza.:wave:

@GSM - ja je nisam video kod nas u prodaji, a taj mali kad je doneo, bila je shok reakcija :) znam da se bane87 raspitivao za nju, pa mu je preporucheno da zove kompdesk, a fidzi sam spomenuo jer burzuji tamo putuju :)

inache, shteta shto kod nas nema, ali Wolf King proizvodi su haos -

http://www.wolfkingusa.com/

relativno normalna je Timber wolf, a totalno nepraktichna: pogledati warrior extreme tastaturu :)

Kako na toj G11 svetle tasteri ?? Jel ima neko pa da je okachi sliku u mraku sa upaljenim backlight ??

Nazad
Vrh Dno