Šta je novo?

5" za 120-130€

hawaii

Poštovan
Učlanjen(a)
12.12.2017
Poena
80
Sta je bolje, nesto novo ili polovno u odlicnom stanju? Na oglasima mi daje 8000 rezultata pa malo da suzim pretragu. :D

Bez mnogo razmišljanja uz preporuku: Xiaomi redmi 4X, 3/32, 4000mah baterija, imam ga od letos, odličan telefon! Ima i jeftiniji sa manje memorije 2/16, ostalo isto. Ima android 7,1,2, miui 9. Kamera je dobra po normalnom svetlu. crni je najlepši

7 lite zaboravi, ima ga moj kolega, solidan ali ga 4x jednostavno ubija. Ćerka mi ima p9 lite i posle godinu dana je prezadovoljna. Mislim da je kamera nešto bolja, i cpu, ali 4000mah na 4x, pa meni je jednom držala 4 dana. U proseku bar 2 i po do 3.

Da ne otvaram novu temu - gde uzeti Redmi 4x? Vidim da uglavnom pominju ljudi KP, 32/3 verzija je najjeftinija kod Smiljane - 135€, i Vladimir BG 140€, a na mobilnom svetu vidim da ima i u radnjama - za 135€. Zar nije bolje u radnji, sa kakvom-takvom garancijom? Da li je i tamo global rom?

Mislim da su ti od 135e 3/32 sa Mediatekovim procesorom, sa Snapdragonom 625 je skuplji. Imam oba i ima razlike i u radu i vremenu trajanja baterije, u korist 625,vredi 10-15e doplate.

Ja sam uzeo u balkanskoj za oko 135, crni skroz, global. Imaju ga vrv. Ima sd 435 cpu, 3/32.

Mislim da su ti od 135e 3/32 sa Mediatekovim procesorom, sa Snapdragonom 625 je skuplji. Imam oba i ima razlike i u radu i vremenu trajanja baterije, u korist 625,vredi 10-15e doplate.

Definitivno vredi i da je veća razlika mtk je mnooogo slabiji model u svakom pogledu. Baterija ni u ludilu ne može ni dva dana da potraje, više se greje i zna da šteka povremeno, sa SD625 nisam imao ništa od tih problema. Baterija kida bar 3 dana, a zna i duže da potraje.

Ne postoji Redmi 4X sa MTK, samo sa SD435.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Meni ove nokie nove ne ulivaju bas puno poverenja.Imao sam nokiu 3 iz telenora i u 3 meseca je 3 puta bila na servisu i na kraju zamenio za huawei.Mozda je samo do mog loseg primerka ,ali ne bih je vise nikad uzeo.

A koliko RAM memorije je upotrebljivo, recimo posle restarta ili uklanjanja aktivnih aplikacija (Redmi 3 je imao oko 1.1GB)? Mnogo davim ali sta cu kad nema gde da se pogleda.

Mislim da u tom cenovnom rangu trenutno nema bolje opcije od Xiaomija, pogotovu ako je 5" obavezno.

O Huaweiju razmišljaj jedino ako ti je bitno da imaš "pravu" garanciju.

Eventualno možeš razmisliti o Wiko View, on se kreće oko 150€ na oglasima, u pitanju je 18:9 verzija od 5" (5.2")

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno