Šta je novo?

5" Tablet kao Auto navigacija

Blackeyed

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2007
Poena
330
Hteo bih da vidim da li je moguće naći nešto ovako (a da je prihvatljive cene, idealno ~70E), treba da koristi prvenstveno kao GPS i za igranje da OBD2 softverom:

Tablet
Display: 4" -5"
Capacitive
GPS
Bluetooth

Na PhoneArena ima dobar pretraživač kojimi daje sledeće predloge: Samsung Galaxy Player 4 (aka Galaxy S WiFi 4), Samsung Galaxy Player 4.2 (aka Galaxy S WiFi 4.2 ) i Samsung Galaxy Player 5. http://www.phonearena.com/phones/com...6968,5392,5391 nažalost cene ovih samsunga su paprene...

Ako ne specificiram Capacitive tehnologiju onda u ovu grupu upada još i ARCHOS 5 Internet Tablet http://www.phonearena.com/phones/ARC...-Tablet_id5283

Interesatan po ceni je i ova borovnica NetCat M-05 (doduše nema bluetooth i ekran je rezistivni) ali postoji i gomila oprečnih komentara po netu.

Nemam nikakav pretraživač koji bi po ovim kriterijumima pretražio dx.com ili tako nešto da vidim kako generički kinezi stoje sa cenama....

Imate li vi neki drugi predlog za ove parametre ?

Poslednja izmena:
zte skate? :D ima sve sto si nabrojao i cenovno je tu, samo sto nije tablet nego telefon ;) a kladim se da je kvalitetniji i od archosa i od bluberija...

Poslednja izmena:
Zanimljiv predlog, nisam ni znao da ima nešto ovako u ovoj cenovnoj klasi...

Ovo je ono što sam naveo u prvom postu ali nisam očekivao da se kod nas može naći za te pare. Hvala ! Mislim da je ovo, za sada, definitivno Best Buy.

Ovo je ono što sam naveo u prvom postu ali nisam očekivao da se kod nas može naći za te pare. Hvala ! Mislim da je ovo, za sada, definitivno Best Buy.

Nema na cemu.. Bas tako, a plus onaj Archos ima 1.6 android ili 2.0 a msm da ti softver za OBD nece raditi na tim verzijama, sve zahtevaju 2.2 + . . Obrati i na to paznju..

Samsung Galaxy Player 5

Imao sam Player 5 i mogu reci da ga jos nisam prezalio. Da je samo imao SIM sve tlefone bih rasprodao i ostao na njemu. Navigacija je fenomenalno radila. Pa jos + sve ostalo. Jedino malo ram memorije, svega 300+ mb.

Evo samo da tema ne ostane bez finiša, juče je nabavljen Samsung Galaxy S Wifi 5" (aka Player 5), model sa 16GB memorije sa našao za 80E (oglasi). Sada sledi instalacija navigacionih softvera...

Naravno moram da nabavim i neki dobar držač za njega u kolima i odgovarajući punjač za kola...

Nazad
Vrh Dno