Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ljudi planiram da menjam jeftine stereo zvucnike sa nekim jeftinim 5,1 zvucnicima za filmove i igrice.. koliko smisla bi imao 5,1 u sobi sa ovakvim rasporedom( vidi attachment ) gde jednostavno nemogu stvari da postavim drugacije?
Pa planirao sam Microlab FC 360 5,1.Imam Microlab Solo1 III i prezadovoljan sam ali mi zauzimaju pola stola,na zid ne mogu da ih zakacim,em je zid od gipsa,em onda ne moze da se otvori prozor,na podu takodje nema mesta..Pogresio sam sto sam uzeo stereo zvucnike, sa obzirom da se najvise igram i gledam filmove 5.1 mi vise odgovaraju..taman da se bar malo ponovim za novu godinu Jedino me muci raspored, sirina sobe je 2.1m, da li je to premali razmak izmedju prednjih i zadnjih satelita,i koliki razmak bi trebao da bude izmedju levih i desnih satelita,soba je dugacka 4m ali dzaba kada je monitor na desnoj strani sobe..