Šta je novo?

5.1 zvucnic

tiki

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2003
Poena
604
Nalozio sam se da kupim 5.1 zvucnike do nekih 100 e mozdfa malo vise pa me interesuja ako je neko kupovao neki 5.1 komplet kakav je kvalitet zvuka koji moze da se uklopi u ovu cenu.Posebno me intersuju ovi genius 5.1 sa drvenim kutijam, mogu da ih nadjem za 100e. :!:

tiki je napisao(la):
Nalozio sam se da kupim 5.1 zvucnike do nekih 100 e mozdfa malo vise pa me interesuja ako je neko kupovao neki 5.1 komplet kakav je kvalitet zvuka koji moze da se uklopi u ovu cenu.Posebno me intersuju ovi genius 5.1 sa drvenim kutijam, mogu da ih nadjem za 100e. :!:

Gde ima da se kupe ovi zvucnici za 100 evra?

Altec 251.
Postajem dosadan :)

Pozdrav!

Genius def

Ja imam Genius Home theatre 5.1 deluxe drveni, verovatno njega mozes da nabavis i ako ga platis do 100 e to je super kupovina, Snazan je, ima jak bas, doduse cak malo prenaglasen, ali zato postoji potenciometar, uz to to je jedini komplet na koji mozes da prikljucis 5 uredjaja od jednom, sav je od drveta i dobijas daljinac.
Takodje imam i Creative T5400, i nisam odusevljen kako sam ocekivao kad sam ih nabavljao, pricali su mi da cu da bacim Genius kad cujem Creative ali... Nisu Creative losi, ali njima se javlja primetna distorzija vec negde na 60 do 70 % snage, pri tom imam Creative Audigy karticu. Genius mi je povezan kuci sa svim uredjajima (TV, DVD, CD ...) i bez problema ispuni tvrdim zvukom prostoriju do 100 kvadrata, odnosno u kucnim uslovima to znaci muzika max na jednu cetvrtinu filmovi na trecinu...
Brat mi ima Altec 251, veoma simpaticni ali to je klasa Creative-a, mozda su malo bolji za muziku ali fale im visoki, koje Creative bash ima, naravno i Genius
U svakom slucaju GENIUS

Vrh Dno