Imam ja speed-link medusa 5.1 onu prvu generaciju, bez integrisane zvucne karte u sebi, za koje se neki kunu da su najbolje 5.1 sluske za gaming, platio ih preko 100e svojevremeno. Sluske imaju odvojene grupe zvucnika, mini pojacalo u sebi, i bas je prednost sto nisu sa integrisanom zvucnom, jer ako imas kvalitetnu zvucnu (ja sam ih vozio na creative xifi gamer), onda sluske mogu da pokazu pun potencijal.
Ovako, to zaista radi! Znaci, ako u filmu/igri zvuk dopire iza ledja, zaista se tako i cuje. Bio sam skeptican, da je to moguce na sluskama, medjutim, secam se, igrao sam recimo doom3 i kad je prvi naucnik iza nekih kutija rekao "Hey!" tacno iza mojih ledja, isekao sam se. Jos je strasnije jer slusalice sve priblizavaju. Ne znam kako rade drugi modeli, ali ovaj speed-link razvaljuje. Nazalost, odigrah samo 3 igre sa njima, jer proklete obaveze, nisam imao vremena za ljudski gaming, mozes me cimnuti na pm pa se mozemo dogovoriti oko cene, posto meni skupljaju prasinu a bukvalno su nove. Zaista docaravaju 5.1 zvuk, iako sam mislio da je to nemoguce. Mislim da i logitech nije los po tom pitanju, bitno je samo da ima hardversku separaciju zvuka, tj da su slusalice zaista sa po 3 mala zvucnika u svakoj sluski, nego da su obicne stereo sluske kojima je samo stavljena softverska 5.1 simulacija.