Šta je novo?

5.1 sistem zvucnika sa mnooogo dugim kablovima

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Postoje li neki 5.1 zvucnici sa jako dugim kablovima, tipa 5-7 metara? Ili da produzavam sam?

Kablove za zvucnike ni pod razno ne produzavaj, jos manje lemi i sl. Samo tako se gubi na kvalitetu signala. Kupi izjedno cele kablove i povezi, ja sam menjao sve kablove i recimo za zadnje imam duge po 10m, bakarni stereo kablovi.

Uf, mnogo su skupi ti Jazz... mada verujem da su dobri i da vrede... ja bih bre bio prezadovoljan i sa mojim Creative P380 samo da mogu da ih sve dovedem do TV-a...

Nije mi najbitnije stvar duzika kabla ali u ovom momentu je jako bitna, cak odlucujuca. Verujem da losi zvucnici nemaju dugacke kablove, ovi sto ih imaju su verovatno i napravljeni da se sire po sobi...

U stvari, vazno mi je da levi prednji satelit mogu da stavim pored TV-a a za to mi treba tipa 7 metara kabla zato sto imam vrata izmedju pa okolo, desni bih drzao na stolu kompa a woofer bih stavio isto pored TV-a negde... a gledam ovaj moj Creative, ima brdo kablova i nesto su mi mnogo komplikovani i kratki...

Mada sam sinoc i ovako slusao i skroz je ok....

Preporuka za Genius za male pare sasvim pristojan zvuk, dobiješ i dugačke kablove, a uvek možeš da kupiš duže

Vrh Dno