Šta je novo?

5.1 sistem do 100evra

zeko

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
360
Dakle, koje zvucnike da kupim za tu cenu-100evra? Koji daju najbolji zvuk?

p.s. Svaka preporuka je dobrodosla :type:

Kakav je odnos geniusa-alteca-logitecha u pogledu kvaliteta zvuka, posto mi se cini da samo genius ima drvene kutije?

Ja sam skoro kupio genius sw-hf 5.1 5000 zvucnike i odlicni su. Jeste da nisam neki audiofil, ali zvuk mi je sasvim OK. Kod kupovine zvucnika obrati paznju koje sve prikljucke ti nude. Ovaj genius sistem ima 2 5.1 ulaza (za komp i za DVD player) + 3 stereo ulaza. Razmisljao sam da kupim Logitech x-540 ali oni se samo mogu povezati sa kompom.

Evo i ja ocu da kupim neki 5.1 sistem do 100e. Onako za slushanje mjuze, po koji film, i tako to. E sad nemam konkretan odgovor koje da uzmem. Vidim svi velichate tog alteca, al mi nesto ne uliva poverenje njegova jeftinoca naspram logitecha i geniusa, mada genius i ovako nevolim. Nesto mu gadno ime. Ako moze da mi preporuchite neke, i navedete zbog chega je alti toliko jeftiniji. To mi jaako ne uliva poverenje...

Pa sad, i ovako sam na knap posto moram da platim josh kojekakve obaveze, tako da je dodatno ispruzanje skoro pa nemoguce. Nego kakvi su ti jazz zvucnici u odnosu na sonicgear enzo 5000, i kakav je sonicgear u odonsu na logija x530. Da kazem odma da mi daljinac nije prioritet, mada ne skodi. Ozbiljno sam se namerachio na sonicgear, al dal je taj jazz znatno bolji, mozda bi se nekako nategao za lovu???

Vrh Dno