Šta je novo?

5.1 Sistem 100ti put

darkoko

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
620
Resio i ja da otvorim temu sa istim pitanjem, koji zvucnici ???
Dakle, hteo bih 5.1 sistem, kao i svima prvo mi je pao na pamet Z-5500, ovo deluje kao jednostavno resenje za relativno OK pare. ALI o tome razmisljam vec 2 godine i valjda do sada ima neko bolje resenje. Pre sam za varijantu A/V receiver + zvucnici. Posto ne pratim te stvari vec neko vreme voleo bih da cujem preporuke od ljudi koji prate.
Voleo bih da cujem predloge u rasponu cene od 600-700 evra, dakle budzet je relativno dobar, to treba da mi bude u dnevnoj sobi od 20 m2 pa da bude OK za gledanje filmova, slusanje muzike... Nemojte samo predloge za stereo zvucnike jer hocu bas 5.1.

Nemoj se patiti, pazari z5500 a ako ti je kojim slučajem potrebno da mogu da sviraju po celoj kuci mozes razmisliti i o z5450.

Poslednja izmena:
A problem kupiti neku fm karticu za komp za 10e ili bolji tv tuner sa ugradjenim fmom za malo vise para? Pa cak mozes da kupis i neki fm mali radio predajnik i tako zvucnici imaju 4 ili 5 različitih vrsta ulaza i samo biraš šta ćeš da cuješ u meniju. :wave:

Naravno da sam mislio i o tome, ali nekako bih vole da mi to bude odvojeno od kompjutera. Da me ne shvatis pogresno Z-5500 mi je i dalje prvi na listi, ali bih vole da cujem jos misljenja, jer valjda se nesto js pojavilo novo, posto ja skoro godinu dana ne pratim ovu oblast.

Sto se tice komp zvunicka Z-5500 jesu najbolji izbor i odnos cena/kvalitet je fenomenalan. Ali ako zelis da das 700+€....(Z-5500 je ispod 400€). Pogledaj Yamahin AV Receiver 461 model (ima i HDMI) a od najjeftinijih zvucnika koji su dobri predlazem Mission (m32, m3c1, m30) i neki Yamahin sub-woofer. Ali najbitnije preslusaj pa ako ti se dopadne zvuk tek onda kupuj.

Nazad
Vrh Dno