Šta je novo?

5.1 Kasaku?

Nykolla

Slavan
Učlanjen(a)
13.08.2004
Poena
301
Procitao sam neke opise KASAKU zvucnika ( opisali ih kao fenomenalne ) e sad posto ja nasim novniarima ( barem sto se tice tehinike ) vrlo malo verujem. Nadam se da ce ovde neko znati da mi kaze nesto vise o tim zvunicima ili da mi da predlog neki za 5.1 system u cenovnom rangu 200-250e.

P.S. Znam da to nije mnogo i da tesko mogu da dobijem nesto normalno ali nemojte da mi predlazete nesto izvan tog ranga ( mislim na preko 250e ).

Za te kasaku licno nikad cuo. Sto se kupovine tice, za nekih 200 eura pazari jazz9940 (po stoti put rizikujem da me flamuju :d ) ukoliko nisi neki muzicki zaludjenik ;o)

Kasaku uvozi ewe. Jeste dobra cena ali nije neki kvalitet (srazmerno ceni) - chuo im ja zvuk nekoliko puta. Mozda oni najskuplji. A sto se tiche novinara koji pishu o njima, najverovatnije su dobili po koji komplet da nazvrljaju po koju lepu rech (kao sto i obichno rade).

gorancho je napisao(la):
A sto se tiche novinara koji pishu o njima, najverovatnije su dobili po koji komplet da nazvrljaju po koju lepu rech (kao sto i obichno rade).

Dobro je da ti to znaš.

P.S. Najvažnije je da si ti nama dogurao do stotog posta ;)

Nazad
Vrh Dno