Šta je novo?

4x17 :)

Misko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
02.10.2000
Poena
769
Slika govori vise od hiljadu reci :) poigracemo se malo sa ovih par komada pa najbolji kandidati idu pod led :smoke:

img3056ou8.jpg

10x Snejk ;)

Cij par komada.Daj jedan od te gomile! :):D
Moze i onaj najgori od tih par komada.Al ce biti przenja!:mad:

Uh, koliko je samo vremena potrebno da se sve isproba do maksimuma... :)

Uh, koliko je samo vremena potrebno da se sve isproba do maksimuma... :)

Pa i ne bas, sipas DI do kraja u pot ne safis pot nego samo od gore ga prislonis i menjas CPU-e ispod, za par sati sve gotovo :)

lepo lepo kad budete przili "izprzeni" u nechisto a ne izprzene u chisto :p

sponzord baj INTEL ;)

Jel to od starog dobrog Joke ili ste konacno dobili sponzora???

lele ako bude visak koji rado cu da ga udomim :d
samo napred i srusite sve rekorde

Jadni ti ljudi sto ove procesore posle kupuju kao nove po radnjama, a da je slika odlicna stvarno jeste!

Ja ne znam o čemu pričate, ovi procesori su neotpakovani :D.

Jel to od starog dobrog Joke ili ste konacno dobili sponzora???
Noup.

Sad je meni jasno zasto sam od joke dobio "NOV" procesor sa otvorenom kutijom i sa tragovima od kulera na njemu...:smackbum:

Joka je nas prijatelj ali covek nema veze sa ovom akcijom i nema potrebe za ovakvim prozivkama :trust:, ako je neki trgovac korektan onda je to Joka.
Btw, mb soft recimo lepi sticker na svaki proc pa su kutije zbog toga otvorene.

Poslednja izmena:
@Dominator, ne razumem te bas nesto ovde?

@MasterDmnd(kako god), kada si to video trebao si da vratis nazad procesor i to je to, nema razloga da kupujes bilo sta ako primetis da je vec korisceno.

Zbog svega ovoga, oni koji zele izbeci reklamacije takve procesore treba da ugradjuju u konfiguracije :D Cak se i rimuje. Ili da kazu ljudima 'ej znas sta ovaj procesor je bio na test drive (za svetski rekord, dobro ovo ne mora).

aj dokazi da je to korisceno :trust:
ja licno nemam nista protiv toga u ostalom i podrzavam pomaganje ovreclockera od strane HW radnji i firmi ;)
aj dosta oko gluposti ;) :) :D

Vooov kolko ih je :d

I mi konja za trku imamo, šala na stranu ima ih osam ali zato ovi crni su najzanimljiviji :d

Poslednja izmena:
ovi crni kad se jos ubodu na extreme plocicu lete samo tako :d
mi imamo 19 cores :D

Vrh Dno