Šta je novo?

Hardver 4K UHD Monitor max 400e

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Nikoldije

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2007
Poena
330
Razmisljam o prelasku sa drevnog 24" 1080p monitora pa gledam koje su mi opcije.
U obzir dolazi i KP.
Gaming generalno nebitan jer se igra uglavnom nesto tipa Rimworld, into the breach i MAME. a i sa GPU koji imam ni ne moze vise
Tip panela verovatno IPS posto cesto gledam u monitor zavaljen u stolici i zakrenut kako bi digao noge na krevet tako da mi je bitan ugao gledanja.
Imam Nvidia 1060, da li ona moze da iskoristi freesync ako ga monitor podrzava. Ako moze onda bi i freesync dodao kao zeljenu karakteristiku.
Cuo sam pozitivne stvari od jednog korisnika za LG 27UL550-W, da li mozda neko koristi 27UL650-W malo je lepseg dizajna.

Ja sam pre par dana kupio LG 27UL850 - W, polovan, tako da je bio ispod ove sume.
Dobar je monitor, ja sam zadovoljan, ja sam ga kupio kao zamenu za Dell U2715H jer planiram da kupim Macbook i da ga priključim na eksterni monitor, tako da mi više odgovara 4K i Usb-c konektor koje imam na LG-u. Boje su slične između ova dva monitora, LG je oštriji kod prikaza ikonica i teksta, nema probijanja osvetljenja po uglovima. LG 850 i 650 imaju isti panel, razlika je samo što 850 ima usb-c konektor.
Isto imam Nvidia 1060 ali nisam probao da li podržava freesync.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno