Šta je novo?

4in1 i WinXP?

baltazar

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Hm, mozda cu postaviti glupo pitanje, ali nek' ide zivot...
Da li ili ne treba instalirati 4in1 drivere da rade pod XP-om? Ja sam nekako ziveo u uverenju da se to za XP ne radi, ali posle citanja nekih poruka u ovom forumu, malo sam u rebusu...
Ovo pitanje se odnosi na sve verzije Via-inih cipsetova i ploca. Molim precizan i strucan odgovor!
Inace ja imam Abit Kt 7E MB pod Xp-om BEZ 4in1 drivera i sve radi?

xp u sebi ima ugradjene 4in1 drajvere tako da nisu neophodni ali se mogu instalirati

Ima winXP u sebi i drivere za npr radeona ili SBLive!, pa ih opet mozes update-ovati.
Ista logika vazi i za 4in1 drivere.

Instaliraj...Nece te glava od toga sigurno zaboleti.

nije mi jasno zasto se ljudi zale na 4 in 1 drajvere (iako mi to nije bilo jasno ni u vreme win2k i td... i tada su postojale price i pitanja slicna ovome kao i mnostvo rasprava)
od prvog dana koriscenja XP-a ja sam ih instalirao i nikada nisam imao problema iako su se neki zalili.. kao sto JAKSA rece bez obzira sto u sebi winXp ima te drajvere on je ipak davno izasao a 4.45 ili ti hiperion drv su izasli pre mesec dva .. tako da...
opet svako ima pravo na svoje misljenje i kao sto nekome Abit radi a nekome ne ... razumete..
poz.Bane

pravo velis 🙂

OK, momci...

Dobro, kapiram...
Nego kojim redosledom instalirati njih i video drajvere uzevsi u obzir "cistu" instalaciju...

Ja ovako radim, mozda moze i bolje:
format disk, pa Windows XP, onda service pack 1, ondak 4in1, zatim Directx8.1NT, i na kraju driveri za graficku.

jaksa je napisao(la):
Ja ovako radim, mozda moze i bolje:
format disk, pa Windows XP, onda service pack 1, ondak 4in1, zatim Directx8.1NT, i na kraju driveri za graficku.

Zar ti nije lakse da uzmes XP+SP1 na jednom cd-u i istovremeno ih instaliras?

Ma nemam vremena da ga napravim, a iretko instaliram winxp.

Ma ta verzija je odavno napravljena - cakstavise ima je Miroslav, taman da ti donese kad bude dolazio po kartu 🙂

Amon_Ra je napisao(la):
Ma ta verzija je odavno napravljena - cakstavise ima je Miroslav, taman da ti donese kad bude dolazio po kartu 🙂
idi bre al' vesti brzo lete 😀 snimicu ti na onaj RW disk pa ga ti kopiraj samo... made by Miroslav the baja the stronegst macho of them all :beat:

Ajde Bajo budi dobar pa ponesi i tecno srebro?

Nazad
Vrh Dno