Šta je novo?

4GB (2x2GB) 1066MHz DDR2, sta uzeti?

Johnny B.

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2005
Poena
380
Ja imam ovu cetvrtu sto si postavio i bas sam zadovoljan. Jedino sto nije automatski radila na 1066MHz nego sam morao da podesavam u biosu, dal zbog maticne ili je fabricki postavljena na 800 nemam pojma..
I da, u ovoj prvoj firmi na listi je sada skuplja za 5 evra

Najradije bih pazario nesto sto bi bilo na akciji u Benchu, ali ne znam koliko da se nadam kada je sada u jeku ddr3. :(

Ljudi pisu razne stvari za kingston, tipa, zavisi od primerka do primerka i da moze da bude dosta losa.

ja uzeh ovaj geil narandzasti, tvoj drugi link i kod mene je sam podesio na 1066, doduse nisam imao nikako vremena da probam koliko ce ici ali za mini upgrade sa 2x1 na 2x2 a jos 1066 po meni jako isplativa opcija

ako hoces da ti default bude 1066 onda gledaj uzmi neku memoriju iz QVL liste. Ovako dajem prednost hyperX (cetvrta), koji iako zahteva malo vise podesavanja ukoliko nije na QVL listi.
Ali cene su definitivno otisle u tri lepe. Sto je najgore sad ne polovnjak ne mozes da pazaris nesto pvoljno.
primer P5Q Pro ploca je 75
a ta memorija u oglasima 80 :d

Najradije bih pazario nesto sto bi bilo na akciji u Benchu, ali ne znam koliko da se nadam kada je sada u jeku ddr3. :(

Ljudi pisu razne stvari za kingston, tipa, zavisi od primerka do primerka i da moze da bude dosta losa.

Vodi računa i o latenciji, postoji Hyper X sa Cl 7 :S:

Nazad
Vrh Dno