- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Kako da pada profit kada je zavisnost od internet servisa sve veca 
lafe, znas koje pare su se okretale u mobilnoj industriji pre bilo kojih data servisa. U industriji sam vise od 10g i znam sta pricam. kad bi znao koje pare su pravili operateri, vendori i zaposleni na ugovorima u inostranstvu shvatio bi.KOme pada profit, ljudi? Manite se tih prica
http://ycharts.com/companies/DTEGF/net_income_ttm
Te price su nesto za analiticare, i ljude koji citaju izmedju redova ili se razumeju u zargone, a ne za mase, koje nesto sasvim drugo misle![]()
Da li je neko sa BOX paketa uspeo da izvuce vece brzine? Ni ja nikako da prebacim 30.
Nadam se da ce Edge probiti limit od 50mb ili ce zbog vas Telenor da pusti jacu konekciju, da ne idete za djabe
Srecno, i lepo od vas sto testirate.
Broj u boxu. Par puta sam merio i nikada nije islo ispod 30. Uglavnom 40/10 i vise. Tako je na obe 4G kartice.
Sutra idemo u obilazak 4G lokacija sa spiska koji nam je Telenor poslao pre dve nedelje. Nisam siguran gde je još sve u međuvremenu proradilo, ali nemamo neki zvanični update sa novim lokacijama, mada verujem da je i ovo sasvim dovoljno.
1. Narodnog fronta - Borča
2. Slavija
3. Cvetni Trg
4. Beograđanka
5. Pravni fakultet
6. ETF
7. Tašmajdan
8. Studentski park
9. Terazije
10. Trg republike
11. TC Merkator
12. TC Stari merkator
13. Studentski grad
14. Airport City
15. Delta City
16. Narodnih Heroja - Blok 37
17. Belville - Blok 66
18. Belgrade Office Park - Blok 67
19. Sava Centar
20. Hotel Crown Plaza
21. TC Ušće
22. Hotel Hajat
Radiće se po tri 4G testa po lokaciji, ali uz to i po tri testa na 3G konekciji, da se vidi kolika je razlika u brzini. Nismo sigurni da li ćemo testiranje vršiti na više telefona, za sad znam da će to biti S6 Edge koji nam je ustupljen za ove potrebe, a za testiranje će se koristiti Speedtest aplikacija. Testiranje će biti ispraćeno videom, vodimo našeg kamermana kako bi priča bila ozbiljnija. Da li će nakon ovoga Vip i MTS hteti isto da se testira njihova 4G infrastruktrura ostaje da se vidi. Obično ne delimo naše radne planove na forumu, ali hteo bih da znam kakvo je vaše mišljenje o svemu ovome?
Da li će nakon ovoga Vip i MTS hteti isto da se testira njihova 4G infrastruktrura ostaje da se vidi.
Nece uvesti FUP, jer nece ni biti flat sigurno. Zna VIP odlicno kako ce to biti zloupotrebljeno^Samo 800GB? I posle se cudite i dizete kuku i motiku kad uvedu FUP...
Jedini razlog koji ja vidim zasto VIP ne naplacuje LTE saobracaj, je taj da im sistem za naplatu nije spreman za tako nesto. Zasto je to tako, ne znam.