Šta je novo?

Kućna multimedija 43" TV oko 50.000 din

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

gagale

Cenjen
Učlanjen(a)
23.10.2014
Poena
170
Vredi li kupovine ovaj 43A7GQ. Pedesetak i nešto hiljada je. Pitam da li u tom cenovnom rangu ima šta bolje. Supernova arene, iptv preko boxa, netflix.. osnovna namena.

43A7GQ (model za prethodnu godinu), osim što je VA tip panela, ima Quantum Dot i Dolby Atmos, za razliku od predloženog 43A63H (model za ovu godinu). doduše, ima i primetno veću preporučenu cenu (55.000 vs 44.000)

spomenuti popusti neće pre jeseni jer prvenstvo počinje u novembru

A bojim se da ne bude suprotno, kako je krenula ova skupoća, da ne podignu cene😄. Što se tiče zvuka, puštao bi zvuk preko sonijevog risivera i jamo zvučnika. Tako sam radio i do sada sa filmovima.
Da, i ovaj 43A63H ima ga sada za 39.990

Vredi li kupovine ovaj 43A7GQ. Pedesetak i nešto hiljada je. Pitam da li u tom cenovnom rangu ima šta bolje. Supernova arene, iptv preko boxa, netflix.. osnovna namena.
Ja sam 50A7GQ platio 56.000 pre nekih mesec dana u t****maniji. Tako da bi zbog manje dijagonale ,43" trebala biti malo jeftinija ukoliko je uloviš na nekom popustu.

Da, i ja mislim da je bolja kupovina. Ali opet isti taj tv samo od 50" je oko 2-3.000 skuplji. Kod mene opet polica, i mesto gde treba da stoji tv, je problematična. Ne znam da li bi stala ta veličina kako treba. Znači, bacio sam se u sto dilema. Drugo, ako budem puno odugovlačio nestaće ovaj tip tv-a iz ponude.

Nazad
Vrh Dno