Šta je novo?

43 Trilema

sadsun

Poštovan
Učlanjen(a)
16.08.2016
Poena
52
Pozdrav svima za pocetak !

Trebalo bi zameniti staru 32crt Philipsovu zver za nesto sto mogu sam da premestim, namestim i tako to( sramota da vise cimam komsu:trust:), elem, posle guglanja izbor sam sveo na 3 modela, te bi mi izuzetno znacilo da ako neko ima iskustva podeli ovde, pogotovo sa Fox modelom, za ostala dva znam manje vise da su standardni u toj klasi - 43 Fhd, koliko para - vise muzike nego A brendovi i tako to...
Nisam zainteresovan za skuplje modele!

1. Fox 43ULE862 - fizicki najdopadljiviji meni, ali kakav je ekran, ULed- ultratanki sa edge led-om, da li je to jos uvek problematicno i da li ici na direct led
2. TESLA 43" S43D302B2
3. VOX 43" 43YD200

Eto, hvala unapred na strpljenju! :)

Koji god da uzmeš gledaj da ima što dužu garanciju.... i gledaj koji ti više odgovara, nema tu mnogo mozganja sve ti je to mejd in PRC za naše tržište. Najbitniji je faktor sreće, ostalo kako ti odgovara.

Nije problem sa dostupnim infom - spec ovoga ili onoga tv-a, to se pronadje lako, a kinta presudi sta se kupuje, nego, konkretno ono sto mene zanima da li je na ustrb debljine ( 8 mm) kod Fox-a 43ule862 I edge led tehnologije mozda zrtvovan kvalitet prikaza ili nesto slicno, u odnosu na direct led kod drugih modela!
Eto, cisto ako je neko imao prilike da ga vidi uzivo i jos bolje da ga proba, bio bih zahvalan za bilo koje slovce :)
Voleo bih da ga vidim uzivo ali u WW Va. radnji od ves masina i traktorskih guma nema mnogo mesta za tve:-devil-:
Hvala u svakom slucaju!
p.s. garanc. je po 3 godine za sva tri modela!

Nazad
Vrh Dno