Šta je novo?

40-43 inca Tv za kablovsku?

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Greota bre zbog rezolucije :) Ako hoces plazmu, moj savet je neka Panasonicova i gledaj da je full hd ... zbog mkv'a da dozivljaj bude lepsi :)
Drugar je skoro kupio LG 50PA5500 i prezadovoljan je, povezan mu je za ProLiant i sa xbmc pusta hd filmove, meni je ostavila zaista dobar utisak.

Onda im uzmi 40 lcd, mozda nagrde plazmu mada je to dosta teze sa novim modelima

NIkola je u pravu, recimo negde sam video da je pa4500 oko 60.000 a recimo 42CS460 je bio na akciji 55k tako nesto. U tom slucaju pre bih isao na lcd varijantu.

Ako gledas obicnu kablovsku,bez razmisljanju uzimaj plazmu .Imam pomenuti 42cs460,i obicna kablovska je veoma,veoma losa.Ali ako planiras ,iptv,ili neki drugi digitalni paket,onda je lcd u prednosti,i tek tada lcd dolazi do izrazaja ,i prava je milina gledati hd kanale na bas pomenutom 42 cs-u.Ako kupujes plazmu,ova ti je bas dobar izbor ,naravno samsung je malo bolji ,o panasoniku ne treba trositi reci ,al ovaj model ima da nadjes vec za 50 k,sto je dobra cena.Ja sam pre 2 godine kupio matorcima takodje plazmu ,tada je taj model bio ubedljivo najjeftiniji /pj350/,ubacio im iptv ,i evo do dana danasnjeg radi bez greske.Znaci moja preporuka za lg,ali ako vec uzimas iz Madjarske ,ako nije prevelika razlika u ceni ,vredi razmisliti o panasoniku.

Poslednja izmena:
Znam da je svetogrdje....ali na TV-u ce se gledati pink, na ANALOGNOJ kablovskoj....Moooozda uzmu iptv ali tesko.

720p VS 1080p - apsolutno nije relevantno, jer ce se mahom gledati sa 4 metra udaljenosti, gde se razlika na toj dijagonali ne vidi...

Planiram da narucim iz Madjarske, pa bih da uzmem sto je veci TV moguce za najmanje para :)

Jedan od popularnih prodavaca tv-a iz Madjarske sa KupujemProdajem je prodavao Samsung PS43 E450 za 360e, a ovaj LG 42PA4500 je 370...

Poslednja izmena:
Ako je tako mala razlika u ceni,potpuno svejedno ,koji ces model izabrati.Ali po meni je pitanje kolko je pametno uzimati iz Madjarske kada je tako mala razlika u ceni ,370 eura je oko 42k, a vec za 50 k ,imas ga u radnji.Posebno sada kada vecina radnji daje ovaj gotovinski kredit bez kamate,na godinu dana/do 35k,ostalo bi doplatio/,a tamo moras dati novac odjednom.Razmisli ,pa izvagaj.

http://www.eponuda.com/televizori/lg-42pa4500-3d-televizor-cena-214169

Poslednja izmena:
ako ti se vrti samo jedan kanal, nisam siguran da je plazma najbolje resenje.

Mislim da je moj CRT TV kod matoraca jedini koji ima CRT burn in....godinu-dve im je na ekranu stajao OSD za broj kanala, gde je pisalo i "PAL" velikim zelenim slovima....

Stigao panasonic 42 x50e....odusevljen sam koliko dobru sliku daje na obicnoj, analognoj, Loznickoj kablovskoj televiziji

Nazad
Vrh Dno