Šta je novo?

4 monitora na jedan PC ?

zmajns

Čuven
Učlanjen(a)
09.06.2001
Poena
650
Ajd da vidim ima li neko iskustva u ovome jer ja nemam. Dakle hteo bi na svoj PC koji ima SLI plocu (MSI P55-gd63) da prikljucim 3X Dell U2711 i jedan full hd tv. Da li je moguce staviti dve graficke na plocu a da one ne moraju da rade u SLI-ju tj da mi ne iskljuci izlaze od jedne automatski ? Trenutno imam jednu gtx 260, da li i druga treba da bude ista ili moze neki 8400 ? Svaka pomoc je dobrodosla

P.S. nisam siguran da li ovo ide u monitore ili u graficke karte, neka neko premesti ako treba da ne pravim dupli post

Može to što hoćeš. Ja sam jedno vreme furao tri LCD monitora i CRT TV, na dve grafičke iz različitih tabora, i nikakvih problema nije bilo. Samo ubaciš drugu grafiku, nakačiš monitore na nju i voziš.

Moze 100%, ja sam koristio Plazmu i 2 manja LCD-a, bez problema!

Može bez problema, ja sam jedno vreme imao NVidia i ATI grafiku u mašini istovremeno.
Jedino što ne možeš da se igraš na svim tim monitorima istovremeno.

Moze bez problema ako imash 2 kartice i 4 monitora. Kod mene na poslu je GTX260 na 2 monitora i GT240 na josh 2 monitora. Plocha je GA-P55A-UD3R.

Sta se tacnije dobije sa ovim? zbog cega ustvari ljudi rade ovo?

Zbog većeg radnog prostora?
Za neke stvari rezolucije nikada dosta.

A ocigledno da mi nikada nije falilo bas toliko radnog prostora da bih prikljucio jos jedan monitor na isti pc , ali hvalalu svakom slucaju...

na jedan monitor ide slika na kojoj radim, na drugi idu alati, na treci ide gmail, messenger, icq, skype i jos sta vec treba

Kod mene je jedan monitor radna povrshina, drugi monitor alati, treci monitor web i svakakve gluposti, a poslednji je 3D monitor gde gledam rezultat rada... Monitora nikad dosta, kao i radnog prostora - ako radish sa 2K ili 4K rezolucijom, treba ti zaista mnogo mesta. Tu bez bar jednog 30" i gomile 24" monitora nemash shta da trazish ;)

Vrh Dno