Šta je novo?

4.1 do max.100evra i koja kartica za nju??

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
dakle u topicu sve stoji..
hocu 4.1 ali da bude do max100 evra jer nikako ne mogu da nadjem vise...

ne treba mi velika snaga, i soba mi je 2x3 , samo da bi bude puna zvuka, dakle da ono zvuk 'pliva' po sobi...

95% slusam mp3 jer nisam gamer ali mi prija fina lagana muzika dok programiram...

da li ima nesto od alteca za te pare ili cambrige ili jazz

eeee..!! da, i koja minimalno kartica da to sve zvuci kako treba jer ja imam ac97

Vidim da niko ne odgovara, pa ajde ja da pripomognem, mada i ja trazim odgovore na slicna pitanja. Mislim da je minimalna kartica cmi 8738 5.1 koja kosta oko 15 evra. Da li bi primetio razliku izmedju nje i live 5.1 ne znam, neko me uverava da se svakako primeti (sto se tice kvaliteta zvuka na zvucnicima u tom cenovnom rangu), a moj lokalni diler tvrdi da nemam potrebe da uzimam live 5.1, ako je ne koristim i za druge stvari (inace prodaje i live 5.1, tako da nije samo radi toga da mi "uvali" karticu). Ipak sam se odlucio za creative live 5.1 (zasto, pojma nemam)

Sto se tice zvucnika i mene interesuje ista stvar. Jedino sto znam je da jazz 9902 kostaju oko 90 evra (to su 5.1 zvucnici), i da sam ih uzeo u razmatranje. Dok ne skupim lovu za njih ili neke bolje, ima dosta vremena da razmisljam, ali i treba dobro razmisliti jer posle treba to slusati godinama, a u ovom slucaju vazi bukvalno "koliko para toliko i muzike", razlika se primeti sa svakim datim evrom vise.

hehe..
hvala care sto si se barem ti setio da mi odgovoris..
u potpuno istoj smo dilemi jer sam i ja snimio jazz9902 ali nemam
prilike da ih cujem odnosno uporedim...

sad ja znam da je ovde sigurno bilo rasprava na temu 4.1 ali to ne znaci da se na neka pitanja ne treba ponovo da daju odgovori jer onda ovaj forum postaje gotovo beskoristan za nove clanove (sto ja nisam ) ali mi je krivo kad neko ko je neiskusan nesto pita a dobije samo odgovor u vidu potrazi po forumu..
ne ide...

nemam pojma sta da uzmem ..
u nisu jazz9902 moze da se nadje a od ostalog(mislim na altec i cambrige) ko zna...

ako nesto saznas javi pliz!

TEP3A je napisao(la):
hehe..
hvala care sto si se barem ti setio da mi odgovoris..
u potpuno istoj smo dilemi jer sam i ja snimio jazz9902 ali nemam
prilike da ih cujem odnosno uporedim...

sad ja znam da je ovde sigurno bilo rasprava na temu 4.1 ali to ne znaci da se na neka pitanja ne treba ponovo da daju odgovori jer onda ovaj forum postaje gotovo beskoristan za nove clanove (sto ja nisam ) ali mi je krivo kad neko ko je neiskusan nesto pita a dobije samo odgovor u vidu potrazi po forumu..
ne ide...

nemam pojma sta da uzmem ..
u nisu jazz9902 moze da se nadje a od ostalog(mislim na altec i cambrige) ko zna...

ako nesto saznas javi pliz!

Cao TER3A, Proveri svoj PM. Imam nesto za tebe...;)

Nazad
Vrh Dno