Taj 5ti centralni zvučnik je namenjen za dijaloge, tj. da kad glumci na ekranu razgovaraju glas dolazi sa tog mesta a ne rasplinut po prostoru.NikBre je napisao(la):Pa zanima me u cemu je bas razlika tu. Znam da 5.1 je samo za dvd ali neznam sta tacno radi taj peti ili je sve razlicito mislim kanali i sta se tacno gubi kad gledas dvd sa 4.1 zvucnicima?
NikBre je napisao(la):Pa zanima me u cemu je bas razlika tu. Znam da 5.1 je samo za dvd ali neznam sta tacno radi taj peti ili je sve razlicito mislim kanali i sta se tacno gubi kad gledas dvd sa 4.1 zvucnicima?
HVALA
Laza je napisao(la):Zormanicu, nisi u pravu. Kakav ambijentalni kanal. Sa 4.1 sistemom se cuje sve sto i na 5.1 sistemu. Razlika je u tome sto u 5.1 sistemu dijalozi uglavnom dolaze sa centralnog zvucnika dok u 4.1 sistemu, centralni kanal se rasporedjuje na prednja dva - levi i desni.
quote]
Verovatno si u pravu !. Sorry,
ja sam 5.1 najcesce slusao u igrama i tamo mi nikakvi dijalozi nisu privukli paznju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari