Šta je novo?

3x Dell U2312HM Vredi li?

Zmajce

Cenjen
Učlanjen(a)
11.08.2009
Poena
159
3x ovako da ti stoji?

2.jpg

http://www.tftcentral.co.uk/images/dell_u2312hm/2.jpg

Iskreno nisam siguran da bi na stolu bilo mesta za 3x Landscape, ali ideja je da imam obe opcije.

ne znam za kombijanciju 3x ali sam monitor je sjajan. Moja najbolja kupovina prosle god.

Mislim na U2412M, ono M stoji za Mnogo_bolje_od_U2311H :d
Kupio sam prvo taj 2311 i oduševio se bojama a onda sam ga zamenio za 2411 i shvatio da je 16:10 mnogo bolje za bilo kakav rad, makar i blejanje na netu.

meni treba informacija da li se U2412M negde moze naci sa crnim okivrom (i gde ako moze molim vas na pm), zvao sam jednu radnju danas i kazu imaju samo sivi okvir.

meni treba informacija da li se U2412M negde moze naci sa crnim okivrom (i gde ako moze molim vas na pm), zvao sam jednu radnju danas i kazu imaju samo sivi okvir.
Sa crnim okvirom sam uzeo sebi u Comtrade-u u NS. Malo su skuplji...

Scouser - svetski megacar

Vidim da cena U2412M ide od 226e kod nas, malo ću da pročačkam po internetu da vidim kakav je monitor, ali ti bi onda bilo 3x 226e prema 3x 163e i da ideja je da koristim 3 monitora u wide ili portrait modu.
Moje najveće pitanje je da li se to isplati znači 3x kvalitetan monitor ili kupovati jedan mnogo veći monitor, šta znam 26" ... 30" ?

Sa kojim GPU planiras da teras 3 monitora? Ako su igre a slab GPU zaboravi igranje na tako velikim rezolucijama. Onda idi na jedan veci. Ako pak imas GPU koji moze da tera 3xDELL sa rezolucijom od 5xxx x 1xxxx onda ipak tri monitora jer je radna povrsina ogromna cak i ako ih ne koristis za igre!

Ako ti treba velika radna površina onda je više monitora prava stvar. U2412M je odličan monitor i kao što Ji kaže tih 120pixela više po vertikali je ogromna prednost. Međutim ako uzimaš 3 komada, a naročito ako ćeš ih držati u potret modu onda se definitivno više isplati ići na U2312HM jer za pare za koje bi uzeo 3x24 možeš da uzmeš 4x23 i još ti ostane kusur. U slučaju da nikako nećeš preko 3 komada opet mislim da dobitak ne bi bio vredan razlike u ceni.

Što se tiče igranja na više monitora tu nemam iskustva, al kapiram da je moguće uzeti tri grafičke gde bi svaka gurala po jedan monitor u full hd rezoluciji.

Ja međutim ne mogu sebe da zamislim da sedim za više od dva monitora, tako da ako bih sebi uzimao uzeo bih dva U2412M i završio posao :)

Uzeo sam U2412M i nije mi dobro :party::bottle::party:

Nazad
Vrh Dno