Šta je novo?

3ds max 5.1 Service Pack 1 with DirectX 9 compatibility upda

omnik

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
855
The 3ds max 5.1 Service Pack 1 with DirectX 9 compatibility update combines DirectX 9 functionality along with fixes to the XRef feature. DirectX 9 opens up a new array of visually exciting interactive lighting and effects in the native 3ds max viewport. With DirectX 9 compatibility, 3ds max 5.1 takes advantage of state of the art shading technologies from graphic card vendors including NVIDIA Corporation and ATI Technologies, Inc. See the Service Pack 1 Readme for more information.

This English-only update is for customers who have 3ds max 5.1, DirectX 9, and a video card and driver which supports DirectX 9. This also addresses issues with XRefs that are detailed in the readme.

Download 3ds max 5.1 Service Pack 1 with DirectX® 9 and XRef Update 2003-04-01:
ftp://ftp1.discreet.com/web/support/3dstudio/3dsmax51SP1.exe

Service Pack 1 Readme:
ftp://ftp1.discreet.com/web/support/3dstudio/3dsmax51SP1.html

Pozdrav :)

A da nemas link ka updateu sa 5 na 5.1 ... ili ako ga ti imas i zelis da ga podelis sa drugima jos bolje !?

e sada posto ja imam dx8.1 kartu (TI4200) da li bi ista dobio time???

Stator je napisao(la):
e sada posto ja imam dx8.1 kartu (TI4200) da li bi ista dobio time???

Nisam probao jos uvek, ali sinoc sam pitao Damjana, on kaze da je taj sp1 za izbegavanje posto zezne precice na tastaturi, a sigurno neces imati neke dobitke sto se tice DX-a (ja ionako idem preko OGL-a).

dexter je napisao(la):
cemu sluzi taj SP1 za max5.1.???

Pa sluzi da ispravi bagove u vezi sa Xref objektima koja je donela verzija 5.1 , ali ko ne koristi xref, predlazem mu da zaobidje u sirokom luku sp1 i sp1dx9 update za 5.1 jer oba donose vise bagova nego poboljsanja....

a koji su to bagovi? bas me zanima, nisam naisao ni na jedan vidljiv :D ali nisam ni 'istrazivao' nego sam radio nesto uobicajeno...i nisam primetio nista neobicno

Ji 4Tze je napisao(la):
a koji su to bagovi? bas me zanima, nisam naisao ni na jedan vidljiv :D ali nisam ni 'istrazivao' nego sam radio nesto uobicajeno...i nisam primetio nista neobicno

Npr posle nekoliko casovnog rada, kada hocu da odem u bilo koji padajuci meni (file, edit, renderind....itd) otvori mi se maxscript i prijavi neku gresku, ne mogu cak ni fajl da sacuvam :( , poceo mi je da puca kada scena ima mnooogooo poligona (pre mi je samo kocio), precice na tastaturi, malo rade malo ne rade, .....itd..... napominjem da sa 5.0 nisam imao ama bas nikakvih problema....

Nazad
Vrh Dno