Alexandar je napisao(la):Ako pazaris "Digital", imas 3DMark03 na cd--u koji dolazi uz najnoviji broj.
Jel to neki novi trend?The pocetnik je napisao(la):Osim 3dmarka moze da dobije i dva primerka 41-43 strane,71-74,a da ostane bez 30-33 i 81-85 strane kao sto sam ja ostao.A na 31 strani znate sta se vec nalazi(ono zbog cega sam ga i kupio osim 3dmarka)![]()
Filo je napisao(la):Jel to neki novi trend?
Meni se to desilo sa Svetom kompjutera!
Ali ionako nema nista unutra - najgluplje potrosenih 70din u mom zivotu!
Bolje da sam ih bacio![]()
The pocetnik je napisao(la):Najzanimljivije mi je sto je moj drug kupio Digital i kod njega je sve u redu.
p.s.Nije uzalud potroseno,jer kada procitas Kuzmine komentare prosto puknes od smeha,ili primetis da je to vise tragicno(ako duze citas SK).
Vala bashAlexandar je napisao(la):Ti k'o Digital. Sve u duplikatu![]()
![]()
Kao sto sam vise puta rekao. Ko ima probleme neka se javi u redakciju i resicemo to.The pocetnik je napisao(la):Osim 3dmarka moze da dobije i dva primerka 41-43 strane,71-74,a da ostane bez 30-33 i 81-85 strane kao sto sam ja ostao.A na 31 strani znate sta se vec nalazi(ono zbog cega sam ga i kupio osim 3dmarka)![]()
Crni je napisao(la):Vala bash
A da ne bude duplikata samo u stampi bilo je i u rezanju, pa ko ne kupuje redovno Digital! dobice Matrix trailer![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari